Wpis z mikrobloga

Dzieeeń dobry Mirko!

Żegnam ProBody na chwilę bo moja piekarnia znowu zawiesiła pieczenie bo koronawirus XD
W sumie to dobrze, potestuję sobie co tam nowego się pojawiło w pieczywie low carb.

Dzisiaj grzanki z prostą pasą z awokado (awokado, sól, czosnek) i
-maślanymi pieczarkami
-jajkiem na miękko
-pomidorami, bazylią i octem balsamicznym

#keto #gotujzwykopem #ziemniakizostaw
źródło: comment_159885515872fkclTEK6taE3fAzT3hbI.jpg
  • 11
@mitchumi: nie mam pojęcia, podejrzewam że musieli jakoś przeorganizować system pracy kosztem zróżnicowania produkcji. Tylko czemu zamiast zrezygnować z szesnastego rodzaju ciastek zrezygnowali z jedynego takiego produktu na lokalnym rynku, który na dodatek wg pań sprzedających świetnie schodził to ¯\_(ツ)_/¯
@Emulsja: co mąka, jaka mąka?