Wpis z mikrobloga

że też przyszło mi urodzić się w kraju, w którym w co drugim bloku mieszka Sebastian handlujący amfetaminą, k---a.
tyle zajebistych narkotyków, ale nie, k---a, a--------a szczytem marzeń.
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Cyderek: @Vasenka: to smutne, ale prawdziwe. kiedyś swego czasu ziomek miał towar świeżo z fabryki, to osiedlowe ćpaki latały do niego jak pszczoły do ula, takiego poruszenia to przed tym na oczy nie widziałem.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@atteint: Mhm. Mój ziomek diluje i jednocześnie prowadzi lombard, bo Sebki mu markowe narzędzia z pracy wynoszą. Sprzęt warty kilka stów zazwyczaj jednak wart jest równe 5 gramow białego proszku. No może nie do końca równe, bo zbełtane przecież ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Cyderek: o jak kwikłem. choć biorąc pod uwagę koszta piątki fety, to przestaje być śmieszne, a zaczyna być smutne. na osiedlu u mnie była laska skłonna obciągnąć za sztukę a--------y. jakbym się postarał, to grama mam za 7 zł. to jest k---a tragedia, proszę ja ciebie.

dropsy też mam tutaj, w sumie cały czas takie same, no ale kryształ mi się marzy, bo chciałbym się przekonać czy zrobi mnie jakkolwiek
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@atteint: W punkt. Też mi się marzy kryształ, ale w moich rejonach pod pojęciem kryształ kojarzą jedynie jakąś marną podróbę m-------u :p MDMA i E-----y to według uczonych Sebastianow zupełnie dwa różne n-------i, a trawa, która mają, to zawsze jest "holender". Zawsze. Wyprowadzanie ich z błędu to jak gra w szachy ze stadem gołębi - pionkiem może nie ruszą, ale plansze wspólnie osrają...

No w hurcie ceny bardzo podobne.
Pojedynczo
  • Odpowiedz
@Cyderek: no ogólnie wiedza ludzi na temat tego co sami ćpają często jest zerowa. a mają przecież dostęp do internetu i podstawowa chociaż wiedza na ten temat jest na wyciągnięcie ręki. no ale po co, kryształ ma klepać, zioło ma klepać, no ogólnie wszystko ma klepać, im mocniej tym lepiej, nie? :D

a kryształ ostatni raz to niecałe 2 lata temu miałem dostępny, no ale to było prawdziwe MDMA, nawet spektometria była wykonywana w holenderskim laboratorium, żeby to potwierdzić. ;D
  • Odpowiedz