Aktywne Wpisy
agdybytak +452
Zderzenie z polskim NFZ. Lekarka rodzinna wysłała ojca na SOR w piątek, bo wykryła tętniaka aorty brzusznej. Był tak duży, że wyczuła go ręką... Na SORze czeka od 12:00 do 3:00 w nocy na karetkę która zawozi go do innego szpitala na oddział naczyniowy. 15 #!$%@? godzin z tętniakiem, na krześle. W międzyczasie chodził od pokoju do pokoju żeby zrobili mu badania.
Jak zawieźli go do szpitala, to kazali mu się w
Jak zawieźli go do szpitala, to kazali mu się w
marian-stefan +605
#heheszki #policja #tuning
Ile razy podczas kontroli drogowej sprawdzali wam klakson, albo skład apteczki? Komukolwiek kiedykolwiek?
Natomiast na takich ewentach trzepią co się da, byle zebrać jak najwięcej dowodów
Policja na takich zlotach w UK pilnuje by było bezpiecznie i nie szuka zwady z dupy i nie goni ludzi za takie pierdy jak w/w.
Ogólnie przykre, ale indywidualizm w Polsce zawsze jest tępiony
Mi kiedyś policja bardzo dowód chciała zabrać, to się doczepili, że tylne lampy świecą na niebiesko, a miałem homologowane firmy Hella :)
Przez rok mieszkałem przy głównej ulicy w centrum miasta. Ilość zjebów bez tłumików jest straszna... Jeszcze rozumiem, gdyby to było jakieś samochody wyścigowe i sobie w ciągu dnia jechali na tor. Ale nie! Kuźwa o 24 jeżdżą tam i z powrotem, żeby zaimponować jakie ich auto jest głośne. ( ͡° ʖ̯ ͡°) #!$%@?ć
Komentarz usunięty przez autora
@sorek: no co Ty takie złoty zwykle są organizowane na dziko poza godzinami pracy marketów. Zwykle nic się nie dzieje ludzie oglądają wzajemnie auta, niektórzy palą gumę, ktoś strzeli boka albo zrobi rondo. Byłem na takich spotach wiele razy i zawsze wyglądało to tak samo.
Nie rozumiem tylko czemu ktoś się przyznawał do
Przyciemniana szyba psiarakich nie interesuje zapewne, ubezpieczyciela w razie wypadku juz na pewno tak.
@mieszankaBiaukowa: nie ma torów - ledwo kilka w całej Polsce
A na ewencie auta stały, zaparkowane, w większości ze zgaszonymi silnikami
Na parkingu supermarketu, nie pod oknami bloków