Wpis z mikrobloga

#leagueoflegends
Czy wy też nie lubicie mieć Yuumi na supporcie gdy gracie adc? Przecież ten pick jest useless, zwłaszcza jak gra sie Jhinem, który wymaga potężnego kolosa, potężnej kotwicy (Nautilusa) albo innego engage supporta. Nie ogarniam, jak ludzie mogą siebie okłamywać mówiąc, że pomagają, a jedyne co robią to siedzenie ma mordzie 24/7 w fazie linii, bo im się nie chce czytać opisu pasywki, przez co nakłada na adc presje i staje się mięsem armatnim. No ale no, "me yuumi me helping"
  • 28
  • Odpowiedz
@KenRys: Ja się nie dziwię, bo moje pierwsze gry yuumi to było siedzenie na mordzie. xD A potem zajrzałem sobie do gier prosów, żeby zobaczyć jak to się gra i trzeba zeskakiwać, brać na siebie ten dmg, pomagać w czyszczeniu linii, rozproszyć trochę przeciwnika dwoma celami, a nie jednym. Ja uwielbiam grać przeciwko yuumi, bo większość właśnie tak siedzi, a jak masz na suppie i adc 2-3 cc umiejętności, to właściwie
  • Odpowiedz
@KenRys: Większość ludzi nią grających nie rozumie jak ten champ działa, toteż siedzą i absolutnie nic nie robią, a jej potencjał jest bardzo duży i niedoceniany. Sporo też ADC, zwłaszcza w niższych dywizjach jest beznadziejnych mechanicznie/decyzyjnie i czekają tylko na to co zrobi supp( a tutaj to role się odwracają), tam tylko coś w stylu leony czy branda, bo każdy enchanter wygląda na znacznie słabszego niż faktycznie może być(inna sprawa że
  • Odpowiedz
Yummi useless XD jak jestes adc lepionym z gówna i czekasz aż Support wszystko za ciebie #!$%@? a ty tylko dobijesz a jak nie to jeszcze #!$%@? wydrzesz to gnij całe życie w jakims śmiesznym goldzie
  • Odpowiedz
@KenRys: Nah, graj tym czym lubisz, zobacz jak grać tym lepiej, ucz się tym grać lepiej i będzie okej. W pewnym momencie docenisz dobrą Yuumi i zrobisz stompa biegając Jhinem z 1000ms i waląc kryty po 2k, kiedy nikt cię nie może nawet kliknąć, a co dopiero trafić.
A no i też naucz się supportów z którymi grasz, co oni mogą, a co nie. Yuumi w niektórych wypadkach musi siedzieć na
  • Odpowiedz
Żeby wyjść z gold wyzej wystarczy 10 palców 50+iq i nie używanie czatu, jeżeli ktoś siedzi w goldzie i płacze na team mateow albo championy to jest życiowym gownem
  • Odpowiedz
@rafau16: To nic dziwnego, bo Yuumi nie jest od wygrywania linii. Biorąc jeszcze pod uwagę że każdy autofill ją bierze, bo przecie "afk champ"... Jej faktyczny powerspike pojawia się gdzieś koło 11lvl i wtedy staje się problemem.
  • Odpowiedz