Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 14
Prawie przed chwilą zostałem pobity na imprezie za to że jestem gejem. Mam dość. To jest moja pierwsza taka sytuacja. Uwierzycie mi nikt by nie chciał być w takiej sytuacji. Nie chciałabym żeby kogokolwiek to spotkało.

#lgbt #gay #teczowepaski
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Ordo_Publius: tańczyliśmy sobie ekipą, oni się do nas dołączyli. Zaczęli tańczyć z dziewczynami, łapać je za dupy. Oczywiście się nie spodobało i dziewczyny uciekały. Ze mną zaczął tańczyć jeden z nich i też się przystawiał do mnie. Po tańcu jego ziomki podbiły do mnie. Po ubiorze na pewno nie bo nikt nawet by nie pomyślał na ulicy że jestem gejem.
  • Odpowiedz
tańczyliśmy sobie ekipą, oni się do nas dołączyli. Zaczęli tańczyć z dziewczynami, łapać je za dupy. Oczywiście się nie spodobało i dziewczyny uciekały. Ze mną zaczął tańczyć jeden z nich i też się przystawiał do mnie. Po tańcu jego ziomki podbiły do mnie. Po ubiorze na pewno nie bo nikt nawet by nie pomyślał na ulicy że jestem gejem.

@kawowy_potwor: xdddd za duzo seriali
  • Odpowiedz
@kawowy_potwor: Przepraszam , jest późno i ja już pod wpływem mniej ogarniam, ale dobrze zrozumiałem że jeden kolo z ekipy zaczął tańczyć z Tobą , przystawiał się i ktoś z jego ekipy za to chciał Cie zaatakować ?
  • Odpowiedz
@kawowy_potwor: Patologia, współczuje ziomeczku. Ja kiedyś miałem awanturę w klubie za to że w tłumie ludzi chcieliśmy przejść do sąsiedniej sali także na pocieszenie powiem że nie jesteś sam na oceanie #!$%@?.
  • Odpowiedz