Wpis z mikrobloga

#wislakrakow
Trzeba się pogodzić Panowie i Panie, ze to będzie kolejny sezon walki o utrzymanie. Niby się człowiek łudził, a jednak wiedział.
Kiepsko wyglądamy fizycznie, ale to można tłumaczyć krótkimi przygotowaniami bo i Slask i Jaga duzo lepiej nie wyglądali.
Brak formy Bashy i Zhukova boli nas najbardziej moim zdaniem, bo jednak nawet sam Basha w formie dawal spokoj a teraz w srodku jest kiepsko, akcje przez środek zwalniają a czyszczenia za bardzo nie ma.
Obrona to lepiej nie komentować, atak jeszcze gorzej.
Może Yeobah zrobi nam kilka pkt, pewnie Kuba, może Beciraj schudnie albo zacznie podejmować jakiekolwiek decyzje.

Liczyłem na spokojny sezon, po dwóch meczach widzę że znowu bedziemy zmieniać trenera, kolejne roszady i znowu będzie to samo chyba ze przyjdzie trener a nie wuefista.
  • 9
@BigFeet: Chłopie a czego ty się spodziewałeś że o co będziemy walczyć? W jakim wy świecie żyjecie. Rok temu ten klub prawie przestał istnieć! Jakie wy macie oczekiwania? Ja celuję że skończymy na miejscach 8-10 i to będzie duzy sukces. NIe z takim składem. Nasz skład obecnie to jest max co można z tego wyciągnąć.
@fajq: Przecież ładnie napisałem, że liczyłem na spokojny sezon w którym nie trzeba będzie analizować co trzeba zrobić żeby się utrzymać. Spadek pewnie nam nie grozi, Stal i Warta grają dużo gorzej niż my, ale jednak trochę wstyd będzie skończyć znowu na 13-14 miejscu.
@parov_stelar: @miki4ever: Tak, może z tym utrzymaniem to przesada wszak spada jedna drużyna. Ale z taką grą czy tam brakiem pomysłu na grę (Gramy jak za późnego Stolara, brakuje tylko błędów w wyprowadzaniu piłki od bramkarza) to jest dramat.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@BigFeet: No, ale serio uważasz że Stolarczyk/Skowronek to jest jakiś wyższy poziom czy jak? Przecież Skowronek pojechał na "nowej miotle" a nie na jakiś Uber turbo umiejętnościach trenerskich. Jest jak jest, czasy w Wiśle są jakie są i musimy przeczekać na lepszy byt
@parov_stelar: Panie kochany, żaden z nich moim zdaniem nie nadaje się na trenera. Największy atut Stolara to zrobienie klimatu w drużynie i za to chwała, bo jak jest chemia to wszyscy grają lepiej ale też na tym nie można grać wieki bo kilka porażek i morale w dół i każdy widział jak się skończyło.
A Skowronek to nie ma nawet takiego atutu :D