Aktywne Wpisy

Mlodazs +11
Hejka, mam pytanie do osob ktore juz sie znaja na temacie. Chodzi o to, ze mam lekka depreche + lekka fobie spoleczna i jedynie zauwazylam oc na mnie dziala to alkohol, czli po kilku piwkach czuje sie super, luzna itp, znikaja leki myslenie typu "co ktos sobie pomysli" , "czy wypadlam dobrze" i inne glupoty. I dziwne, ze ostatnio eksperymentowalam troche z narkolykami i nic nie daje swietnej reakcji poza MDMA, tylko

karix98 +23

Marvel’s Avengers to przygodowa gra akcji, po fali popularności filmów spod marki Domu Pomysłów wiemy czego i kogo się w niej spodziewać. Rozpoczyna się samouczkiem znanym z pierwszych zwiastunów, gdzie przez widowiskowe sekwencje będziemy testować postacie z tytułowej drużyny. Całość kończy się tym, co gra nazywa „A-Day” – katastrofą pochłaniającą część San Francisco i wyzwalającą na świat mgłę Terrigen. Winą obarczeni są Avengers i organizacja zostaje rozwiązana a herosi napiętnowani. Pięć lat później Kamala Khan i Bruce Banner próbują zebrać drużynę od nowa, aby zmierzyć się z zagrożeniem niesionym przez organizację AIM.
Wrażenia z bety gry Marvel’s Avengers
#gry #ps4 #ps5 #xboxone #xboxseriesx #pcmasterrace #marvel #avengers #nerdheim
Komentarz usunięty przez autora
Co ja mam powiedzieć - najlepsza gra i bohater z uniwersum Marvela ¯\_(ツ)_/¯
@ChochlikLucek: Spider-Man jest od dwóch lat na rynku a pod koniec tego roku dostaje spin-off sequel, polecam