Niby skończyłem kuracje izotretynoina te 4 miesiące temu ale z tego co zauważyłem to przetłuszczanie twarzy wróciło. Może nie tak nasilone jak wcześniej ale zawsze coś. Pojawiły mi się tez pojedyncze pryszcze na plecach. Rozumiem ze kuracja poszła się je#$c i będzie trzeba powtórzyć? Mial ktoś z was po skończeniu kuracji takie objawy?
@Whatswrongwiththeworldmama: Tearz mi się przetłuszcza to chyba normalne, trzeba myć jakimś odpowiednim żelem i smarować kremem. Na początku zrobiły mi się 3 pryszcze (łącznie) na plecach w ciągu kilku miesięcy ale teraz od dłuższego czasu nic.
Cery też nie mam idealnej jak po kuracji, robią mi się takie mini pryszcze bez ropy ale teraz pracuje w ogromnym syfie, twarz miewam brudna jak górnik, więc na pewno ma to wpływ.
@michal_77: tak ale lekkie treningi, bardziej hipertrofia. Trojboj raczej odpada. W sensie podczas kuracji organizm jest przesuszony, stawy to raz a dwa ze cos z cisnieniem sie robi i np, kumpel mial tak ze nie mogl cwiczyc podczas kuracji bo podniosl ciezar i zaraz myslal ze mu glowa peknie. Ja nie mialem takich objawow ale tez sie balem ze jakiegos odwarstwienia rogowki dostane czy cos. Z tego co czytalem to
#tradzik #izotek #medycyna
Cery też nie mam idealnej jak po kuracji, robią mi się takie mini pryszcze bez ropy ale teraz pracuje w ogromnym syfie, twarz miewam brudna jak górnik, więc na pewno ma to wpływ.
@michal_77: malo, sucha skora, wargi i w sumie tyle, ew ogolne oslabienie
@szczechu95: 150mg na kg