Wpis z mikrobloga

Są moderowane za „pierwszego właściciela”, ale kraj pochodzenia(jak już ktoś wyżej zauważył) uzupełnia się automatycznie na PL w OLX, jeśli w OtoMoto nie był wcale zaznaczony. I tego faktycznie handlarz może nawet nie wiedzieć.

@Kefir91: no ale to czemu nie wypełniają? BYŁ Z USA NIECH ZAZNACZY USA, Polska Anglia Szwecja czy Japonia niech zaznaczy po kolei wszystko jeżeli to jest dla kogoś za trudne to c--j wie jak było z
  • Odpowiedz
@ArnoldZboczek: Bo ten formularz na otomoto jest z d--y, sprzedawałem motocykl z Szwajcarii, napisałem bo nigdzie nie widziałem tej opcji do zaznaczenia kraju pochodzenia i tez miałem ogłoszenie z d--y. Automat wrzucił kraj pochodzenia Polska a w opisie że z Szwajcarii.
  • Odpowiedz
@Anoniemamowy: No tak powinno być. A nie jest, bo większość Polaków to bezrozumne bydło. Trafiłeś widocznie na ogłoszenie „od idioty dla idioty”. Nie jesteś jego targetem, dobrze dla Ciebie. Od niego kupi inne bezmózgie zwierzę, które wróci PO kupnie z płaczem, że miał być rok 2012 i silnik 2.0, a jest 2008 i 1.4; Takie akcje to codzienność.
  • Odpowiedz
@bb89: Też się zdarza, czasami handlarz jest lepszy od prywatnego nawet. Niestety zbyt wiele doświadczenia nie mam w kupowaniu auta więc powiedzieć za dużo w tym temacie nie mogę.
  • Odpowiedz