Wpis z mikrobloga

najgorsze to gdy ustawisz sobie kilka budzików żeby się obudzić a i tak budzisz się pare godzin po czasie, zdziwiony że nic nie dzwoniło a w rzeczywistości chodzisz po pokoju i wszystko wyłączasz i nawet tego nie pamietasz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@ahiPL: miałem taki i po tygodniu już po prostu zabijałem aplikacje jak dzwonił i tyle było z rozwiązywania zagadek
  • Odpowiedz
@Comboman: @lazer: Sleep As Android i opcja ze skanowaniem kodu QR w innym pomieszczeniu u mnie się najlepiej sprawdza. I nie da się za bardzo wyłączyć telefonu dopóki nie wyłączy się budzika xD polecam
  • Odpowiedz
@ahiPL: Mam taki od 2 lat. Na początku działało a teraz jestem mistrzem w dodawaniu trzech czretoryfrowych liczb. A to wszystko śpiąc XD
  • Odpowiedz
@Comboman: budzik na najwyzsza szafe w pokoju i wszystkie krzesla gdzies w-------l na drugi koniec domu xd Jak za malo to mozesz te krzesla przywiazac do grzejnika i dochkdzi wtedy szukanie nozyczek, albo jak sie troche ochlodzi to wystawic na balkon
  • Odpowiedz
@Comboman: A ja miałem taką śmieszną sytuacje dzisiaj albo wczoraj. Poszedłem spać zmęczony i szybko usnąłem, śniło mi się że siedziałem prawie do 3 przed komputerem i poszedłem spać budząc się o 7. I teraz nie pamiętam o której poszedłem spać i wydaje mi się że naprawdę siedziałem do 3 w nocy albo jednak nie. Czasami mózg robi takie minducki że głowa mała.
  • Odpowiedz