Wpis z mikrobloga

Ojeju ojeju latwo jest spieprzyc mala aplikacje a co dopiero rozbudowany system xd zawsze cos nawali i wszedzie tak jest. Nawet jak by komus hajs zniknal czy cos to by wszystko przywrocili.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 96
@WuDwaKa: mnie się wydaje, że mBank ma dużo klientów szczególnie młodych, którzy są wstanie takie błędy wyłapać. Moi dziadkowie nawet nie zauważą jak im się coś nie będzie zgadzać na koncie bo rzadko idą do okienka po wypłatę. W internecie o tym na pewno nie napiszą.
  • Odpowiedz
@WuDwaKa: ludzie tak narzekają na to, że ciągle coś się im psuje, ale i tak nadal siedzą w tym pseudobanku. To wygląda już powoli jak syndrom sztokholmski. Polecam zrobić #usunkonto na koncie w mBanku. Alternatyw jest cała masa. Do wyboru, do koloru.
  • Odpowiedz
  • 0
@WuDwaKa: a tak w ogóle to co tam się wyrabia w tym banku że tak ich szkalujecie? Nie jestem na bieżąco, ąę było a poza tym jeszcze jakieś afery? Mam tam konto i osobiste u firmowe u jest ok, zastanawiam się czy o czymś nie wiem czy to tylko taki trend żeby ich pojechać?
  • Odpowiedz
@pigoku: A ostatnio mBank miał sytuację gdzie "niemal" 200 klientów miało dostęp do innych kont ludzi, przez co niektórzy potracili do nich dostęp bo jak zmienisz nr telefonu w mBanku to już na infolinii traktują Cię jak oszusta ;) Wcześniej zrobili "niby" testy - była to w sumie reklama banku bo hehe patrzcie robimy na produkcji, wszyscy to udostępniali bo śmieszne, wcześniej mBankowi wyciekały dane klientów.
  • Odpowiedz
  • 0
@m0shi: aha, dzięki, nie śledziłem jakoś informacji na ten temat. Gdzie indziej pewnie też tak się dzieje ale może dbają bardziej o pr. Zresztą jak się jest biedakiem to człowiekowi obojętne kto mu na konto zagląda ;-)
  • Odpowiedz
@pigoku: Tzn tu bardziej chodzi o kwestię ochrony danych, bo jednak ktoś w ten sposób zyskał Twoje imię, nazwisko, pesel, adres. Osobiście byłoby mi niewygodnie gdyby jakiś random znał moje dane i jeszcze wpadłby na pomysł sprzedać je w necie
  • Odpowiedz