Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +712

mirko_anonim +3
✨️ Czy powinienem się martwić o zaproszenie na Facebooku od fryzjerki? Ⓘ
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.

źródło: comment_1598368986z4hogZdH3pEIEcBgQ9gFSN.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Hejciła mi rodzinę, bo jakiś debil wyrzucił psa i nikt nie chciał go zatrzymać. Żeby było śmieszniej, pamiętam jak rodzina dzwoniła po schroniskach/straży miejskiej itd. każdy miał tego psa kompletnie w dupie i nikt nie chciał
Też chciałem psa o konkretnych cechach i o znanej przeszłości, to mój pierwszy #ttb i pewnie przy kolejnych pomyślę o jakieś adopcji, ale chciałem zdobyć "doświadczenie z rasą" z psem którego układam od 8 tygodnia życia i wiem że szanse że mu coś odwali są dużo mniejsze, niż przy psi którego ktoś mógł regularnie lać bo się zsikał na dywan.
źródło: comment_15983877012nLVsAG8FxqeoeeWQLnSkN.jpg
Pobierzźródło: comment_15983886299EorIWrmuKDm5mWKPz1V0r.jpg
Pobierz@Bonzai5: