@janeeyrie: No jak te idiotki nie mają wogóle rozumu i godności i biorą jakiś Sebów bo hehe łobuz kocha najbardziej to co ja mogę.Obie grupy to dla mnie zjeby
Czyli prosty rachunek, 50% to muszą być ojcowie, którzy wypięli się na własne dzieci. Sam sobie odpowiedz co gorsze.
@janeeyrie: Ale #!$%@?. Facet zostawił matkę swoich dzieci, a nie swoje dziecko (tak możemy zalożyć). Jeśli facet ma jaja i godność to łoży na utrzymanie kaszojada i regularnie widzi się ze swoim dzieckiem, a to że zostawił partnerkę to pewnie dlatego, że okazała się idiotką albo go zdradziła.
#dupeczkizprzypadku #pdk #tinder
I odszedł do lepszej
Ano bombelka, a nie każdy facet na Tinderze ma zamiar robić za tymczasowego ojczyma żeby podymać. Co ona tam, męża szuka?
Facet samotnie wychowujący dziecko. Wypok: chlip chlip, loszki to #!$%@? :(((
@Prokurator1990: Czyli prosty rachunek, 50% to muszą być ojcowie, którzy wypięli się na własne dzieci. Sam sobie odpowiedz co gorsze.
Komentarz usunięty przez autora
@janeeyrie: Ale #!$%@?. Facet zostawił matkę swoich dzieci, a nie swoje dziecko (tak możemy zalożyć). Jeśli facet ma jaja i godność to łoży na utrzymanie kaszojada i regularnie widzi się ze swoim dzieckiem, a to że zostawił partnerkę to pewnie dlatego, że okazała się idiotką albo go zdradziła.