Ostatni tydzień wakacji to robię #rozdajo #heroes3 na #gog Co trzeba zrobić ? - Nie być zielonką (przed jak i po tym wpisie) - Nie być #rozowypasek (bo różowe to grają w simsy) - Zostawić plusa Rozdajo będzie jutro o 21:37 ( ͡°͜ʖ͡°) Powodzenia ! #gry #pc #retrogaming
@MrPawlo112: szczerze jestem jednym z tych którzy za dzieciaka grali w tą gierkę kilka razy, dopiero w dorosłym życiu zacząłem grać z kolegami. przydałaby sie taka wersja by się nauczyć grać bo oni mocno biją :c
@RandomowyMirek: A proszę bardzo, szkoda że drugi kolega nie podziękował ( ͡°ʖ̯͡°) @jebluschytrus: No tyle w to gram a i tak jestem kiepski i mnie boty biją, ale gra genialna i nieśmiertelna, dlatego zawsze co roku w wakacje robię #rozdajo ( ͡°͜ʖ͡°)
- Nie być #rozowypasek (bo różowe to grają w simsy)
@MrPawlo112: ( ͡°ʖ̯͡°) Aha, no fajnie, ale ja na przykład nie tylko w Heroesy grałam i dalej grywam, ale też napisałam o nich pracę magisterską. Rozdajo i tak nie potrzebuję, bo moja kolekcja HoMM I, II i III z wszystkimi dodatkami - chociaż może być starsza od Ciebie - dalej działa
Co trzeba zrobić ?
- Nie być zielonką (przed jak i po tym wpisie)
- Nie być #rozowypasek (bo różowe to grają w simsy)
- Zostawić plusa
Rozdajo będzie jutro o 21:37 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Powodzenia !
#gry #pc #retrogaming
1994B-4F184-5D494-F3CD4
C459A-AEB92-5DBD6-9A347
@MrPawlo112:
Dzięki!
@jebluschytrus: No tyle w to gram a i tak jestem kiepski i mnie boty biją, ale gra genialna i nieśmiertelna, dlatego zawsze co roku w wakacje robię #rozdajo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@MrPawlo112: wyobraź sobie, że kiedyś nawet mikrobloga nie było!
@sunlifter: a moderacja też była tak upośledzona ? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@MrPawlo112: ( ͡° ʖ̯ ͡°) Aha, no fajnie, ale ja na przykład nie tylko w Heroesy grałam i dalej grywam, ale też napisałam o nich pracę magisterską. Rozdajo i tak nie potrzebuję, bo moja kolekcja HoMM I, II i III z wszystkimi dodatkami - chociaż może być starsza od Ciebie - dalej działa