Aktywne Wpisy

Adamfabiarz +75
MIREK WYKLUCZONY Z WYKOPAKI MIMO 5 PRÓB SKOMPLEMENTOWANIA PACZKI - ZŁOŚLIWOŚĆ ORGANIZATORÓW #afera #wykop #ankieta
Gdy ktoś w przyszłości będzie zastanawiał się nad wzięciem udziału, myślę, że warto aby najpierw przeczytał moje perypetie i 2 razy zastanowił.
Zgłosiłem się do #wykopaka mając przeświadczenie, że to normalna wykopowa zabawa, niczym #mirkowyzwanie w której wcześniej brałem udział. I, że będzie miło, ktoś komuś wyśle prezent. Tymczasem okazało się, że stawiane wymagania wobec prezentów i
Gdy ktoś w przyszłości będzie zastanawiał się nad wzięciem udziału, myślę, że warto aby najpierw przeczytał moje perypetie i 2 razy zastanowił.
Zgłosiłem się do #wykopaka mając przeświadczenie, że to normalna wykopowa zabawa, niczym #mirkowyzwanie w której wcześniej brałem udział. I, że będzie miło, ktoś komuś wyśle prezent. Tymczasem okazało się, że stawiane wymagania wobec prezentów i
Która paczka Twoim zdaniem była najlepsza?
- #1 29.7% (73)
- #2 11.8% (29)
- #3 22.8% (56)
- #4 13.4% (33)
- #5 22.4% (55)

Aquamen +272
Gdy lewica przerywała msze tam gdzie jest miejsce kultu nie w sejmie neuropki klaskały. Cieszyły się na każdą profanację Matki Bożej przerabianej w barwy tęczy było zabawnie bo prawaków dupka boli.
Gdy Szanowny Poseł Grzegorz Braun gasi świeczkę w Sejmie już nie jest zabawne? No tak, bo cisnąć beczunie można tylko z KK. Taki wasz obraz libki.
#konfederacja #polityka #4konserwy #bekazlewactwa
Gdy Szanowny Poseł Grzegorz Braun gasi świeczkę w Sejmie już nie jest zabawne? No tak, bo cisnąć beczunie można tylko z KK. Taki wasz obraz libki.
#konfederacja #polityka #4konserwy #bekazlewactwa

Najsmutniejsze jest to Producenci szczególnie w krajach zachodnich ale u nas też, wmawiają ludziom by kupowali nowe, bo mają gorszy sprzęt. Bo już się jest zacofanym na starcie i zaczyna się wyścig szczurów by zarabiać, wydawać, kompleksy to szersze spektrum bycia lepszym od innych, a bo kolega ma lepszy sprzęt niż ja, lepsza komórka, lepsza fura, dom, praca itp. Zwykły napędzany ciągle konsumpcjonizm, podbudowany psychologią sprzedaży z emocjonalnym działaniem i podprogowym programowaniem (reklama w czasie bajek czyli sztuka manipulacji od najmłodszych lat itp). Patrząc na ten symulator od MS, napędzi sprzedaż mocniejszych podzespołów, bo słabo działa na dobrym sprzęcie, ale że jest specjalnie źle zoptymaliziwany to kogo to obchodzi...
Wymieniajcie starsze gtxy np. 1070, rtxy 2060, bo nowe rtxy 3070, 3080, 3090 same się nie sprzedadzą. x-D ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#microsoftflightsimulator #msfs #gry #ets2 #takaprawda #komputery #pcmasterrace
@Pawci0o: Już widzę te miliony, którze mają gdzieś symulatory lotów jak ulepszają kompa specjalnie pod grę, w którą nie będą grać ¯\_(ツ)_/¯
Dodatkowo śmiem twierdzić, że zdecydowana większość, która teraz ogrywa MSFS to ludzie, którzy na hypie chcieli sprawdzić jak to wygląda (bo w trailerach
@Nuggerath: Ja nawet bym powiedział, że działa lepiej niż się spodziewałem! Kiedy oglądałem zajawki, to myślałem że nawet nie ma o czym myśleć. Z tyłu głowy miałem walki z x-planem o każdą klatkę. Pewnie gdyby nie game pass, to nawet nie próbowałbym kupować tego tytułu przed upgradem kompa. A tymczasem okazało się, że na starej gtx1070 można się całkiem fajnie pobawić :)