Wpis z mikrobloga

@Krupier: No właśnie to raczej taki sposób naciągania. Ja miałem robioną plombe po skończeniu pełnoletności i w sumie to się mega zdziwiłem, że pyta o płatne znieczulenie i z tego zmieszania wziąłem, ale czuje że nie było sensu brać, bo to jeszcze nie jest takie tragiczne. Fakt faktem był komfort psychiczny i fajne uczucie jak pół ryjca jest sparaliżowane xD
to „w dziąsło” to pewnie przewodowe

@gieorgijowna: o ciekawe, ostatnio jak miałem wycinaną ósemkę, to lekko omsknęło się panu ortodoncie narzędzie do aplikowania znieczulenia i poleciało mi trochę na brodę - #!$%@?, poczułem się jakby mnie piorun strzelił w to miejsce, aż się cały zatrząsłem XD
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@piotrzap2: ostatnio po ogromnej fobii i 10 lat bez dentysty stwierdziłem, że trzeba iść. Pomógł trochę znany lekarz, bo szukałem miłej kobiety, w wieku ok. 30-40 lat, no i znalazłem. I kurde nie dość że wszystko robi delikatnie, mila fest to jeszcze w gratisie dala mocniejsze znieczulenie żeby na pewno nie bolało. I wizyta na tyle spoko że jak miesiąc temu ten obrazek by mnie przerażał, tak teraz sam się z