Aktywne Wpisy
Tumurochir +491
Polskie prawactwo: Te geje to tylko o seksie gadajo!
Też polskie prawactwo na widok, #!$%@?, babki wielkanocnej:
#bekazprawakow #neuropa #lgbt #wielkanoc #polityka
Też polskie prawactwo na widok, #!$%@?, babki wielkanocnej:
#bekazprawakow #neuropa #lgbt #wielkanoc #polityka
Linnior88 +50
Mam połowę wykopu chyba na czarnej , czemu ludzie muszą być takimi chamami i nic nie potrafią powiedzieć normalnie tylko wszędzie muszą wetknac to swoje chamstwo i docinki
Naprawdę współczuję rodzinom tych ludzi że na codzien muszą obcować z takimi osobnikami
Naprawdę współczuję rodzinom tych ludzi że na codzien muszą obcować z takimi osobnikami
#polityka #neuropa #4konserwy #konfederacja
Komentarz usunięty przez autora
Dziwi mnie tylko nazywanie PSLu partią centrową, to konserwatywne skrzydło EPP i w zasadzie taki PiS lite w pewnych aspektach.
Rozpiska powinna też uwzględniać bloki koalicyjne jak KO, Lewica, KP, ZP, ale poza tym jest ok.
@RegularJohnny: wydaje mi się, że to wynik sceny politycznej lat 90, PSL był partią wiejską, której nie interesowały specjalnie spory ideologiczne postsolidarność vs postkomuniści, więc mogli z każdym praktycznie wejść w koalicje (to bardziej AWS był przeciwny ZSL, ale potrafili się dogadać), natomiast koalicje postAWS i SLD to stały się realne niedawno. Przecież przed 2015 rokiem koalicja PO-SLD była praktycznie niemożliwa, a KE wzbudzała
PiS ma napisane "budowa silnego i nowoczesnego państwa" a prawda jest taka że tak ogólny cel powinien znajdować się przy każdej partii!
Drugie to na przykład zamiast in vitro powinno być " systemowe i państwowe wsparcie rodzin które nie mogą mieć dzieci"
Trzecie
@p_z_jedenastu: PiS już pokazał, że jeśli idzie o propagandę, to się w finezję nie bawi, więc jestem skłonny uwierzyć, że to nie dzieło propagandysty, tylko niezbyt ogarniętej studentki politologii.
Nie istnieje coś takiego jak zjednoczona prawica, a koalicja polska istnieje tylko jako klub.
Konfederacja jest zarówno partią jak i kołem.
A sam masz ból dupy z PSLem, hipokryto.