Wpis z mikrobloga

Mirki / Mirabelki - da się negocjować z developerem odnośnie mieszkania ? Cena przygotowana to 750k. Lokal na drugim pietrze. Poniżej lokale usługowe. Okna tylko na południe wiec nienasłonecznione będzie. Idzie coś urwać czy tylko płakać przy kredycie ? Jakieś tipy na negocjacje ?

#warszawa #mieszkaniedeweloperskie #mieszkanie
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@BajerOp: czyli lipa. 3% to za mało biorąc pod uwagę kilka czynników

@Bordomir w tym jest miejsce garażowe. Inne typowane miejsca to Marina 850k. 19 dzielnica wyszła 950k. Ogrodowa też 850k. Nie mam pomysłu na inne lokalizacje. Nie chce Białołęki, ogólnie prawobrzeżnej Warszawy. Ani Ursusa, Wloch, Ursynowa. Dzielnie otaczające Śródmieście
  • Odpowiedz
@piotrlionel: serio 13 000 za metr ?? Ja ostatnio zastanawiałem się nad oferta na osiedlu nowy raków za 800 000 za 69 metrów z rynku wtórnego ale blok i mieszkanie ma 3 lata full wykończone i nawet ze wszystkimi sprzętami czyli wchodzisz i mieszkasz i oczywiście garaż już w tym i z bardzo fajnym zadaszonym balkonem
  • Odpowiedz
@kaente: podobno z tym zalewaniem to w blokach koło tego śmiesznego stawiku, a blok który mnie i interesował był na szczecie ma rogu osiedla z widokiem nawet na jakieś chaszcze zamiast na inne bloki, więc nawet spoko to wyglądało szczerze mówiąc i z uwagi na koronawirusa stwierdziliśmy, że poczekamy chwilę z mieszkaniem jeszcze, ale mocno się zastanawiam szczerze mówiąc
  • Odpowiedz