Aktywne Wpisy
Dawul +121
Co prawda nie oglądałem tego #1670, więc jak coś możecie mnie wyprowadzić z błędu, ale po fragmentach i wypowiedziach, stwierdzam, że to takie kabarety dla ludzi koło 30 roku życia, które w dodatku mają sprawić, że jako widz możemy poczuć jakoś super oczytani, bo nawiązania w tym serialu są oczywiste. Hehe Jan Paweł, bo wiecie papież, mierzenie #!$%@?, bo wiecie #!$%@? kiedyś znaczył coś innego, Andrzej głupi bo wiecie kto hehe
Mega_Smieszek +1103
Chciałabym przestrzec każdego przed przeglądaniem tagów #przegryw #blackpill a już szczególnie przed czytaniem wpisów @Blackpill_RAW. Każdego, nie tylko młodych mężczyzn, którzy potrzebują poczucia bycia częścią jakiejś społeczności, ale też inne kobiety, które powinny uważać, co czytają ich niebiescy. Moderacja powinna już dawno coś zrobić z wtłaczaniem młodym mężczyznom toksycznych bzdur na temat kobiet, rynku matrymonialnego i psychologii ewolucyjnej, szczególnie, że to pseudofilozofia stworzona przez przegrywów, by nie musieć brać odpowiedzialności za swoje czyny czy brak zaradności życiowej.
Mój przyjaciel początkowo wysyłał mi pasty o bananowych Oskarkach bardziej jako swego rodzaju osobliwość z internetu. Ba, potrafiliśmy się z tego razem śmiać, nie biorąc tych rzeczy nawet na poważnie, ale w miarę upływu czasu zauważyłam, że on przestał je cenić za sam element rozrywkowy. Zaczął mi je wysyłać ze smutkiem i wręcz wyrzutem do całego świata, jakby te teoretyczne niesprawiedliwości spotykające niektórych, dotykały też go. Prócz tego zaczął się niezdrowo interesować urodą innych mężczyzn – każde wyjście na miasto kończy się tym, że on komentuje zakola czy kształt oczu przechodniów. Zaczął mnie nawet nagabywać, bym oceniła go w skali od 1 do 10 i gdy już po wielu odmowach nie wytrzymałam i powiedziałam, że dla mnie jest bardzo spoko (dałam 9 na 10, a nie 10, by dał mi spokój i by nie mówił, że dałam najwyższą ocenę dla świętego spokoju), zaczął mi wysyłać zdjęcia jakichś modeli, próbując PRZEKONAĆ MNIE, że to oni zasługują na dziewiątkę, a nie on. I że kłamię, bo natury nie idzie oszukać. Zaczął rzucać jakimiś detalami, liczeniem proporcji twarzy – byłam święcie przekonana, że żartuje. To miły chłopak i według mnie bardzo atrakcyjny. Przyjaźnimy się od liceum i przykro jest mi patrzeć, jak zatraca cały swój potencjał, pogrążając się w tych sferach dla przegrywów, którzy wzajemnie muszą klepać się po pleckach. Stracił nawet motywację do pracy i studiów, mówiąc, że po co to komu, skoro i tak liczy się tylko wygląd.
To jest na serio chore, bo jak mówiłam – on jest atrakcyjnym facetem. I nie, nie jest niski, i mimo tego, że jeszcze studiuje, to już całkiem nieźle zarabia. Nie dajcie sobie wmówić, że definiują was łuki brwiowe czy kości policzkowe. Przecież jest w was tyle potencjału, a pogrążacie się jedynie w jakiejś grupce wzajemnego klepania się po plecach. Nie zaczynajcie nawet z czytaniem tych wpisów w celach rozrywkowych, bo łatwo się w nie wkręcić, a tylko podprogowo dajecie się omotać propagandą Blackpill_RAW i jego akolitów.
#przegryw #blackpill #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5f3d076b8fce6809e1a689f7
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Precypitat
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
[=.......................................] 3% (6zł/235zł)
Uzbieraliśmy już na 3 lat działania AMW!
@AnonimoweMirkoWyznania: Na #!$%@? było kłamać ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@AnonimoweMirkoWyznania: to o mnie xD
@AnonimoweMirkoWyznania: i to też o mnie xD
Co nie zmienia tego, że #blackpill na każdym kroku potwierdzają tutaj różowe, więc co dziwnego jest, że ktoś się z nim zgadza?
@Eugeniusz_Zua Mieliście nie akceptować wpisów godzących w moje dobre imię.
1. Kolega jest normalny, ma niezłe widoki na przyszłość, dobrze mu się wiedzie.
2. Niestety podczas przeglądania vipok.ru trafia na zbrodniczą ideologię #blackpill, z jej złym do szpiku kości liderem Blackpill_RAW i jego szalonymi kultystami.
3. Kolega pod wpływem tej groźnej sekty rezygnuje z rozwijania kaiery, zaczyna nienawidzić kobiet, poddaje się (bo przecież z pieniędzmi
To idealny sposób żeby zdobyć kobietę po kilku latach starań, kiedy w końcu walnie w ścianę. Wtedy
A Pani katechetka przestrzegała przed sektą i ich liderami!
Take the satan-pill
"Pod blok chłopaka Kasi podjechał Uber. Kierowcą był młody mężczyzna który od razu wydał się jej atrakcyjny. Z zalotnym uśmiechem wsiadła do środka, podając kierowcy dokładny adres. Próbowała go zagadywać, jednak uprzejmie zbywał jej próby nawiązania rozmowy. Kiedy dojechali na miejsce, w akcie desperacji spytała czy nie