Wpis z mikrobloga

@Fire998: oj byczq. Pierwsze k---y w monitor szły przy tej gierce, tak ostro gralem I tak się w--------m. Raz nawet monitor chciałem r------ć o ziemię ale był cięższy chyba ode mnie więc dostał strzała w potylice - i nic mu nie było ( ͡° ͜ʖ ͡°) dzisiaj lekko pukniesz tv i już anielski orszak.
  • Odpowiedz
@Fire998: Ehhh, ile razy ją przeszedłem za dzieciaka... Najśmieszniejsze jest to, że po jakimś czasie do niej wracałem i za którymś razem odkryłem że można grać po dwóch stronach konfliktu - nie tylko aliantów ale też Osi xD Ale się cieszyłem jak się okazało że jeszcze mam połowę gry do przejścia :D
  • Odpowiedz
@Fire998: multi ma, tylko że z braku czasu twórcy go nie dokończyli. Pamiętam, że z kilkoma znajomymi lataliśmy jakieś 5 czy 6 lat temu, ale się szybko znudziło (może ze 2 mapy), bo nie ma tam absolutnie żadnych trybów. Było tylko każdy vs każdy bez żadnego celu (nawet nie wiem czy kda było pokazane). A szkoda, bo pewnie byłoby grane do teraz... (,)
  • Odpowiedz
Ehhh, ile razy ją przeszedłem za dzieciaka... Najśmieszniejsze jest to, że po jakimś czasie do niej wracałem i za którymś razem odkryłem że można grać po dwóch stronach konfliktu - nie tylko aliantów ale też Osi xD Ale się cieszyłem jak się okazało że jeszcze mam połowę gry do przejścia :D

@nowa_zielonka: co k---a? XD okazuje się że mam jeszcze połowę gry do przejścia :D
  • Odpowiedz