Aktywne Wpisy

LamajHarma +1147
Głupia idiotka patrzy się w telefon i rozjeżdża psa. Kto takim ludziom daje prawo jazdy #!$%@? mac. Sidneuke na twitch.tv
#twitch #wypadek #prawojazdy #psy #patologiazmiasta #policja
#twitch #wypadek #prawojazdy #psy #patologiazmiasta #policja

Bobito +99

Refleksje uczestników AA dla uczestników AA
..POWRÓT DO ZDROWIA
Głębokie, czasem całkowite zapomnienie, ale wewnętrznie niszczące konflikty uczuciowe nadal tkwią w podświadomości.
12 Kroków i 12 Tradycji, str.80
Poczucia winy i wstydu spowodowanego przez nadużywanie alkoholu mogę się pozbyć jedynie za pomocą pozytywnego działania. Wiedząc o moich niemiłych przygodach z okresu picia, przyjaciele wciąż mnie pytali: “Czemu to robisz? Tylko sam siebie krzywdzisz”. Wtedy nie miałem pojęcia, jak wiele prawdy jest w tych słowach. I chociaż krzywdziłem też innych, niektóre moje zachowania raniły moją własną duszę. krok Ósmy dostarcza mi sposobu na wybaczenie sobie. Sporządzenia listy osób, które skrzywdziłem, przynosi mi ulgę w wewnętrznym bólu. Dokonanie zadośćuczynienia uwalnia mnie od ciężaru winy i wstydu, przyczyniając się do uleczenia.
#codziennerefleksje - obserwuj, aby otrzymywać powiadomienia lub zablokuj aby ich nie widzieć ;)
#alkoholizm #aa #refleksja #refleksjanadzis #refleksjazranajaksmietana #narkotykizawszespoko #narkotykiniezawszespoko #niepijzwykopem
Tematy przewodnie na lipiec:
Krok ósmy - Zrobiliśmy listę osób, które skrzywdziliśmy i staliśmy się gotowi zadośćuczynić im wszystkim.
Tradycja ósma - Działalność we wspólnocie powinna na zawsze pozostać honorowa; dopuszcza się jednak zatrudnianie niezbędnych pracowników w służbach aa