Wpis z mikrobloga

I mam go już u siebie <3 naprawdę genialne urządzenie, zaskoczyło mnie też opakowanie bo było takie że jak kurier mi powiedział ze ma kopertę to już myślałem że się pomylili, bo serio pudełko grubości pudełka od blu-ray, tak czy siak... b---a, tyle książek się może zmieścić a format jest wręcz przewygodny, mogę każdemu polecić :D jedynie czego mi brakuje to cieplej barwy świetlnej na wieczory tak jak ma osasis ale i tak oczy nie bolą od długiego czytania haha cudo, po 3 dniach mam 87% baterii hah
#kindle #amazon i trochę #chwalesie (ʘʘ)
Lordon - I mam go już u siebie <3 naprawdę genialne urządzenie, zaskoczyło mnie też o...

źródło: comment_1597722843nEzuTaty2XslQHsEUQfIJV.jpg

Pobierz
  • 65
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lordon Używam Kindla od 9 lat (model 3G, jeszcze z klawiaturą) i to była najlepsza decyzja w moim książkowym życiu. Oszczędność miejsca i papieru na maxa. Plus to urządzenie jest niezniszczalne, jeśli zaopatrzysz się w etui.
Chciałam w tym roku wymienić czytnik na nowy, z większą ilością funkcji, ale żal mi zostawić dobrze urządzenie.
Także bardzo dobry wybór z zakupem czytnika :-).
  • Odpowiedz
@JanuszSraczek: Kindle działa z Legimi „po kabelku“ i chyba ma ograniczenie do 10 książek miesięcznie. Do Legimi rzeczywiście najlepszy Pocketbook lub inkBook. Lub ewentualnie jakiś tablet.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 8
@JanuszSraczek: nie w każdym mieście biblioteki oferują Legimi. Po drugie gwarancja kindla jest nie do pobicia. Na grupach fb pełno jest postów o tym że ekran w inkbooku sam się rozlał a producent wypina się na konsumenta.
  • Odpowiedz
@Lordon: Ja może jakość dużo nie czytam ale kupiłem rok temu Kindla. Zajebista decyzja. Teraz czytam więcej i do normalnych książek już nie chce wracać. Czyta się to o niebo lepiej. Podświetlenie, lekkość. Miłego czytania!
  • Odpowiedz
@JanuszSraczek: @Lordon: gratuluję decyzji - kindle jest zajebisty :) Inne mają faktycznie więcej opcji ale prostota kindla jest jego siłą. Dla mnie to urządzenie do czytania i im mniej ma rozpraszających elementów tym lepiej. Z gwarancją również luzik - w poprzednim kindle wysiadła mi linia pikseli. Dostałem nowy za 2 dni, stary miałem odesłać w określonym terminie. Szkoda, że się nie dało odkupić tego uszkodzonego bo z tą
  • Odpowiedz
@Lordon: Mam Kindla 8 od trzech lat, dzięki niemu nie tylko czytam więcej, ale przede wszystkim w miejscach, gdzie w przypadku papieru było to niewygodne (bus, pociąg, autobus miejski). Genialne urządzenie, sprawiające że czytanie staje się przyjemniejsze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz