Aktywne Wpisy
cambiasso +365
bob-pager +205
Pisałem swoją grę w C++ przez 10 lat - taki Hotline Miami z multi. Dziś gram w nią z kumplami na Steamie, a mojego kodu użył Assassin's Creed i spółka produkująca drony. To wielki dzień dla mnie Mirki.
Zagrajcie - jest za darmo na Steamie. Jak się spodoba zostawcie reviewa i gwiazdkę na GitHubie dla zasięgów ( ͡º ͜ʖ͡º)
Napisałem to bez silnika, od zera. Wszystko
Zagrajcie - jest za darmo na Steamie. Jak się spodoba zostawcie reviewa i gwiazdkę na GitHubie dla zasięgów ( ͡º ͜ʖ͡º)
Napisałem to bez silnika, od zera. Wszystko
Aloe parę dni po swoim debiucie została zawieszona na 2 tygodnie. Powody są trzy 1) Robiąc testowy stream, zapomniała go usunąć co doprowadziło do wycieku (serious business xD) 2) Hejterzy znalezli informacje że miała(tak czas przeszły) chłopaka przed swoim debiutem, a wiadomo jak to w japonii jest ¯\(ツ)_/¯ 3) Wyciekły jej dane osobowe, bo dzwonią na jej numer domowy. Oficjalnie przerwa jest karą za punkt pierwszy, ale najpewniej dwa pozostałe czynniki się do tego przyczyniły i chcą żeby sprawy się trochę uspokoiły zanim wznowi działalność.
Co prawa do sprawy Raito Shindo z Nijisanji troche brakuje, ale i tak dość szybkie to było xD A jeśli ktoś nie wie o co chodzi z Raito to takie tl;dr 2 dni po pierwszym streamie został #!$%@? z nijisanji za rozpowszechnianie prywatnych informacji o innych vtuberach ¯\(ツ)_/¯
W sumie też ciekawa jest reakcja na całą sytuacje wśród japońskich widzów jak i overseas. Ci pierwsi są zdziwinie i domagają się natychmiastowego jej zwolnienia i wyzywają zagranicznych za to że jej wybaczają, podczas gdy ci drudzy tak jak w przypadku Towy, zaczynają ją mocno wspierać ᶘ-ᴥ-ᶅ
#randomanimeshit #anime #virtualyoutuber #hololive #manoaloe
Dodatkowo Mel oraz Mio się rozchorowały, a Botan przyblokowali konto na twitterze. Chociaż z Botan to niezły ̶d̶z̶i̶k̶ lew, w 30 min odpowiedziała na 300 komentarzy picrel xD No i p0lka ma fajne marzenia (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
No i cholera tak bardzo nie rozumie tych hejterów. Weź #!$%@? laska zapewne około 30 lat i trudno aby nie miała w życiu chłopaka. Nie uwierzę, że dziewczyny z HL są takie święte i na bank kogoś mają albo mieli (-‸ლ)
https://www.reddit.com/r/Hololive/comments/ib9so6/aloe_important_announcment_in_15_minutes/g1u6yr1/
Najciemniej pod latarnią.
@Hajak no właśnie nie do końca, tylko abyś Jezuska, Matkę Boskom albo Papieża nie obrażał to będzie git, no chyba że trafi się jakiś "wykształcony" to też uważaj na Mateusza albo innego Marka ( ͡º ͜ʖ͡