Aktywne Wpisy
stanley___ +35
biedakwsiowy +5
#kiciochpyta jak to możliwe że mając ponadprzeciętne iq stwierdzone psychiatrycznie przy okazji diagnozy autyzmu mam problem z podstawową matematyką w liceum? testy iq matematyczne idą mi całkiem dobrze, wychodzą mi naprawdę spoko wyniki a na matmie zaćmienie umysłu. Myślałem żeby pójść sobie kiedyś na #politechnika no ale nie pójdę skoro nie kumam matmy. Jak myślicie, jak to możliwe że mając iq wyższe od przeciętnej mam problem z całkowicie przeciętną matematyką w 3
Mirki dzisiaj na drodze spotkałem takiego jegomościa z taką oto ciekawą instalacją zamontowaną do roweru. Co o tym myślicie? Legalne to w ogóle? ( ಠ_ಠ)
Brak czytania ze zrozumieniem - napisałem wcześniej, że mam problem jedynie z dobrowolnym wpychaniem się na ruchliwe drogi z powodu własnego widzimisię.
Wykorzystanie roweru jako środek dojazdu jest dla mnie całkowicie zrozumiałe, ale w takim wypadku do władz
@dwarfguard:
To, jak napisałem, prośba na przyszłość. Mózgu.
@WykresFunkcji: naprawdę uważasz iż rowerzyści tobie na złość wybierają ruchliwe drogi?
@WykresFunkcji: wypisz wymaluj - samochód :) Nie widziałem jeszcze korka spowodowanego przez rowerzystów, nie licząc zamkniętej trasy na jakieś
Mi nie utrudnia. Ale ja traktuję samochód tak jak powinno się go traktować - jakoś środek do przemieszczania się z punktu A do punktu B, nie jako prywatny #!$%@?.
Swoją drogą, pojazdów i sytuacji, które "tamują ruch" jest tak wiele, że jeśli dla kogoś stanowi to problem to powinien poważnie zastanowić się
Nie, nie uważam, żeby przyczyną była próba zrobienia komuś na złość, raczej wybrzydzanie na inne drogi, bo nie jeździ się po nich tak fajnie szosówką.
Dla bezpieczeństwa swojego i innych. Oczywiście w miarę możliwości, nie wymagam nikogo, żeby codziennie godzinę dłużej jeździł do pracy.
Komentarz usunięty przez autora
@Snooopi:
Bardziej legalne niż wyprzedzanie 0,2 m od kierownicy przy 110 km/h co jest KUR WA MAĆ NORMĄ W POLSCE.
Co prawda nie taką, że robi to większość, bo robi tak ok 20%, ale to i tak oznacza, że na mój 12 wyjazd rowerem, mija mnie tak z 10.
I to nie mówią o jakiś krajówkach, tylko drogach,
Komentarz usunięty przez moderatora