Wpis z mikrobloga

@DnoTotalne: znałem kilka takich osób i z mojego punktu widzenia, nic fajnego. Większość ludzi jest zwyczajnie prosta i lubi błahe rozrywki. Wiec planowanie około godziny 11, spotkania wieczorem na piwo, albo inne alkohole to nic ciekawego. Ogólnie wybór między samotnością, a takim zwykłym towarzystwem to jak wybór między dżumą a cholerą. Najlepiej znaleźć sobie własne pasje, a potem liczyć że trafisz na ludzi którzy mają takie same.
@DnoTotalne a myślisz że o czym oni gadają? O niczym, to są takie zwykłe puste rozmowy. Nie ma tutaj mowy o przyszłości, o nauce, o polityce. Z takimi facetami pogadasz o dupach i o tym którą, kto by zaliczył. A to że kontakt z drugim człowiekiem to dla nich nie problem, to się mylisz, spotkałem wiele takich ludzi i często wstydzili się w sklepie ekspedientki o coś zapytać.
@dzikiwonsz21 nie mam doświadczenia, to nie wiem o czym gadają. I też to mnie zastanawiało. Jak można przebywać z kimś cały dzień? Przecież nie ma o czym gadać.
Dlatego dobrze jest mieć pasję i na tym się skupiać. A znaleźć coś takiego też łatwe nie jest.
@DnoTotalne: stary dopóki nie spróbujesz różnych rzeczy to nie będziesz wiedział co lubisz. Najpierw zacznij od rzeczy które nie wymagają za dużo kontaktu. Może spróbuj grać na jakimś instrumencie, albo nauczyć się jakiegoś abstrakcyjnego języka. Potem idź na jakieś zajęcia z tańca, może sztuki walki, nie wiem cokolwiek. Serio warto, bo ludzie w życiu często pojawiają się na moment, a to co Tobie zostaje to Twoje umiejętności, wiedza i doświadczenie. Teraz
@dzikiwonsz21 zgadza się. Tylko niedawno nie podnosiłem się z łóżka. Po pracy spałem do 7 rano w ubraniu. Obecnie jest lepiej pod tym względem. Jak poczuję się jeszcze lepiej to będę próbował, nie mam nic do stracenia. Dzięki za słowa