Wpis z mikrobloga

Na początku chciałbym podziękować wszystkim za pomoc i osiągnięty cel na zbiórce ! https://zrzutka.pl/5sacpm
Wszystkie wątpliwości niektórych wykopków chciałbym teraz wyjaśnić.
Zrobiłem wszystkie badania, o których wczoraj wspominałem i niestety nie jest dobrze...Nie będę dużo pisać po prostu sami oceńcie. Przed badaniami odwiedziłem szpital i poprosiłem o papier z epikryzą. Okazało się, że go nie dostałem podczas pobytu w szpitalu. Wrzucam wszystkie paragony oraz ile zrobiłem kilometrów przez całe 12 godzin jazdy po lekarzach. Dziękuje, że jesteście i pomagacie. Wołam plusujących dzięki pomocy Mirka @FHA96 #busemprzezpatologie
Wyalienowany - Na początku chciałbym podziękować wszystkim za pomoc i osiągnięty cel ...

źródło: comment_15974419485bn9ohtGuM6DVp8hmeOADH.jpg

Pobierz
  • 175
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Wyalienowany: Polecam w razie czego zmienić chirurga szczękowego/dentystę. Leczyłem zęby u Konrada prawie rok, miało być wszystko idealnie, powiedział, że wyleczone wszystko (poszło na to $$) a parę miesięcy później u ortodontki wyszło, że tak zrobił, że kilka rzeczy do poprawy + nie zauważył innych problemów...

Bardzo przyjemny i miły gość, ale od tego czasu podchodzę z dystansem do jakości usług u niego.
  • Odpowiedz
@Wyalienowany: Możesz opisać teoretyczną sytuację jak mógłbyś się obronić przed podobnym atakiem? W którym momencie wiedziałbyś, że należy podjąć czynności by jako pierwszy zrobić napastnikowi krzywdę. Jakie narzędzie byś wybrał a jakiego byś odradzał ze względu np. na stres sytuacji.

Mam takie przekonanie, że jeśli prawo stoi bardziej po stronie przestępcy to takim trzeba się stać aby przetrwać. Pozbyć się sumienia, działać całkowicie w obronie siebie, nie zważając na podjęte
  • Odpowiedz
@Wyalienowany: Mirku, robisz kompleks badań. Tomografia, rezonans. Stomatolog grubszy temat bo szczękę będziesz leczył LATAMI. Bież wszystkie paragony. Na razie rób wszystko żeby wrócić do zdrowia. Następnie, rozboje z urzędu są ścigane + nawet się nie zastanawiaj od razu z powództwa cywilnego sprawa. Ogarnij sobie prawnika. Wszystkiego dobrego. Pozdro!
  • Odpowiedz
@Wyalienowany: Do do sprawy jasne, chcesz się dowiedzieć po 15 latach że masz krwiaka gdzieś pod czaszką?. Sprawa niech się toczy i bardzo dobrze, prawnik z cywilnego już zadba żeby koszta Ci zwrócił ten zwyrodnialec. Chłopie nie odpuszczaj, nie chce się wywodzić ale znajomy miał tak samo szczękę leczy już 2 lata. Generalnie masakra (druty) do sprawności nigdy nie wróci. Winowajca spierdzielił za granicę w końcu się pojawi w PL.
  • Odpowiedz