Wpis z mikrobloga

@volodia: Nie można zaprzeczyć, że część z tęczowych aktywistów to zwykłe agresywne oszołomy, jak to w każdej skrajnej lewackiej/prawackiej organizacji, ale ciekaw jestem czy nazwałbyś się wandalem gdyby koło Twojego domu jeździła ciężarówka z napisem "volodia to p-----l" a Ty dałbyś w mordę jej kierowcy
  • Odpowiedz
@Wojtkov wejdź sobie na mój profil. Dzisiaj wrzucałem zdjęcie w komentarzu z osławionych standardów WHO. Nie wiem czy je czytałeś. Chociaż formalnie to wygląda trochę inaczej bo karta LGBT dotyczy tylko szkół to jednak oskarżenia nie wzięły się z powietrza.
Niestety ale samosądy to nie jest metoda. Bezsens tego działania można by omawiać długo ¯_(ツ)_/¯
Nawet jeśli ma się rację.
  • Odpowiedz
@volodia: Fakt, nawet duda mówiąc o "ideologii lgbt" miałby swoje racje gdyby nie spłycał wszystkiego tylko do agresywnych haseł. Na pewno postulaty tak naprawdę idą duużo dalej niż hasła o "podstawowych prawach człowieka" które niosą na sztandarach. Co ciekawe znam osoby, które dość mocno siedzą i wspierają całą tą społeczność a kiedy powiedziałem, że ogólnie popieram sprawę ale niektóre punkty w karcie są dla mnie idiotyczne i szkodliwe to odparli,
  • Odpowiedz
@johny-kalesonny:
Nie do wiary, że taki lewus opowiada się za wolnością słowa. Kiedy zostanie w------y z lewicy? xD Na schodach się przewrócił czy co?

tego Sorosa się uczepiliscie... Om nie wie nawet kim takie coś jest w okularach i jakie ma znaczenie dla niego?

Ja jestem uczciwy. Mnie sponsoruje Soros i moim celem jest zniszczenie Polski, żeby zrobić tu miejsce dla moich braci z Izraela. Kawa na ławę.
@Kwiatsloneczny
  • Odpowiedz