Wpis z mikrobloga

@masterix: to drugie. Mopujace roboty są słabe.
Parownice są mega, ale te warte uwagi są olbrzymie - zbudowane jak standardowy odkurzacz. Ja właśnie rozważam zakup karchera fc3 - mop z rolkami, na akumulator. Odkąd przeskoczyliśmy ze zwykłego odkurzacza na Dysona dal się zauważyć olbrzymi przeskok w czystości naszych podłog i liczę, ze z takim mopem dokona się kolejny xD
  • Odpowiedz
@masterix ja mam Ilifa chyba 7 czy 8 taki biedaczki trochę ale mieszkanie ma 30m więc wystarcza. Odkurzacz polecam, ale to wszystko zależy od powierzchni jaką masz do sprzątania. Inny odkurzacz bym wzięła właśnie na takie małe mieszkanie bez dywanów i progów, a inny na dom piętrowy ze schodami, dywanami, psem itd. Mój odkurzacz co prawda można programować kiedy sam ma sprzątać ale tego nie używam, natomiast nie ma mapowania i
  • Odpowiedz
@kura-borzenka: obecnie mam nieco ponad 50m2, nie sądzę, żeby się to zmieniło w ciągu 2 lat, ale mogę też rozważyć coś, co nada się na większe powierzchnie. Nie mam jeszcze psa, ale kiedyś się pojawi na pewno, za to nie mam i nie planuję mieć progów i dywanów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz