Aktywne Wpisy
Melkovva_ +18
Minieri +293
Dziś w nocy całkiem spory ruch. W końcu mamy weekend więc ludzie się bawią, jedzą, piją a jak brakuje to gdzie pójdą? No wiadomo że do mnie. Bardzo dużo jedzenia dziś narobiłem, widocznie w takiej deszczowej pogodzie coś na ciepło w nocy jest zbyt kuszące by sobie odmówić.
O dziwo dziś pełna kultura. Oprócz jednego chama, ale chociaż jeden zawsze się trafi. Była też Ukrainka o której już kiedyś pisałem, że chciała na krechę. Dziś chciała najtańsze p--o, u mnie to jest Książ za 3,30zł, ale brakowało jej 20gr. Nie dałem. Kręciła się nerwowo pod okienkiem kilka minut aż w końcu ją olśniło - kratka do wycierania butów pod drzwiami. Pod nią pełno liści, ptasich piór, błota i jak się okazało pełna jej szczęścia bo znalazła pod nią aż 50gr. Gdybyście tylko widzieli jej minę, jakby mnie właśnie ograła w zaciętej partii szachów.
Co do szachów to był u mnie pan stróż z parkingu obok. Często mnie odwiedza bo widzi ze swojej kanciapy jak wychodzę zapalić i się przyłącza. Dzisiaj pochwalił się że dostał od syna tablet na urodziny i gra na nim w szachy właśnie. Z komputerem. Kiedy spytałem dlaczego nie pogra z innymi przez Internet to odpowiedział że się boi bo zawsze wygrywa i jeszcze go znajdą i mu wpier... ( ͡º ͜ʖ͡º)
O dziwo dziś pełna kultura. Oprócz jednego chama, ale chociaż jeden zawsze się trafi. Była też Ukrainka o której już kiedyś pisałem, że chciała na krechę. Dziś chciała najtańsze p--o, u mnie to jest Książ za 3,30zł, ale brakowało jej 20gr. Nie dałem. Kręciła się nerwowo pod okienkiem kilka minut aż w końcu ją olśniło - kratka do wycierania butów pod drzwiami. Pod nią pełno liści, ptasich piór, błota i jak się okazało pełna jej szczęścia bo znalazła pod nią aż 50gr. Gdybyście tylko widzieli jej minę, jakby mnie właśnie ograła w zaciętej partii szachów.
Co do szachów to był u mnie pan stróż z parkingu obok. Często mnie odwiedza bo widzi ze swojej kanciapy jak wychodzę zapalić i się przyłącza. Dzisiaj pochwalił się że dostał od syna tablet na urodziny i gra na nim w szachy właśnie. Z komputerem. Kiedy spytałem dlaczego nie pogra z innymi przez Internet to odpowiedział że się boi bo zawsze wygrywa i jeszcze go znajdą i mu wpier... ( ͡º ͜ʖ͡º)
Wołam @Sierzant_Bagieta fajnie tam masz. Może złóż wniosek o przeniesienie na Białoruś to ci dołożą pare dziengów do wypłaty i będziesz mógł robić to co lubisz najbardziej.
#neuropa #policja #polska
Komentarz usunięty przez autora
@Nox_: poszedł sobie w momencie, gdy się wykop zaczął mocno burzyć na agresję policji na protestach przedsiębiorców
gdyby tu dalej był, za tę ostatnią agresję policji wobec cholernego lgbt dostawałby wyrazy poparcia od wykopków xdd
@spere popsuję trochę zabawę bo ŻW też ma techniki interwencji. Których użycie trzeba udokumentować( ͡° ͜ʖ ͡°) Było jest i będzie w każdym demokratycznym kraju, że skrajne środowiska czy to lewicowe będą bredzić o łamaniu prawa i brutalności. Tak jak służby oslanialy marsz równości w Białymstoku tak izolowały grupy Obywateli RP od marszu narodowców 1.08. Bo doszłoby do konfrontacji. Co do sebizmu to grupa Margot
@dertom: tez stosuje "chwyt Floyda"?
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez moderatora
Miał być taki wholesome kanał o policji, ale niestety można udawać, ale trep z trepa nie wyjdzie.
@terwer358: poczekaj aż tobie się dostanie bez powodu (nie mówię, że ten ze zdjęcia jest niewinny), bo niechcący się napatoczysz podnieconemu panu policjantowi. Inaczej wtedy będziesz ćwierkał
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Czujesz się bezpiecznie że ktoś kto wracał z zakupów został zatrzymany? Kogo jeszcze muszą zatrzymać żebyś czuł się bezpiecznie? Czy ludzie którzy chodzą po ulicy są dla prawicowca zagrożeniem? Gdzie jest granica
Komentarz usunięty przez autora