Aktywne Wpisy

steel_works +351
Cześć Mireczki.
Mamy dla was chyba całkiem fajne #rozdajo
W ramach promocji i zbliżającego się weekendu majowego Mamy do rozdania 1x "Poręcze do Dipów" lub "Drążek ścienny 120cm" (do wyboru)
Oraz 10x Voucher na 70zł który można przeznaczyć na zakup sprzętu naszej produkcji na steelworks.com.pl
Żeby
Mamy dla was chyba całkiem fajne #rozdajo
W ramach promocji i zbliżającego się weekendu majowego Mamy do rozdania 1x "Poręcze do Dipów" lub "Drążek ścienny 120cm" (do wyboru)
Oraz 10x Voucher na 70zł który można przeznaczyć na zakup sprzętu naszej produkcji na steelworks.com.pl
Żeby
źródło: IMG_1818_Easy-Resize.com
Pobierz
magdalena-gaska +672

W związku szukam czegoś podobnej klasy wiec jakbyście mogli coś polecić.
Chyba że ktoś zna inny niż Mi Center serwis xiaomi we #wroclaw do którego mógłbym się zwrócić.
#xiaomi #redminote4 #smartfon
źródło: comment_15971369972SmtmDM4CHjDzB0DgQosZK.jpg
PobierzZakupiłem rodzicielce ostatnio Redmi Note 8 (bez T) i chodzi aż miło, gdybym miał ok 800 zł to celowałbym w coś takiego jak Redmi Note 8T (bo ma też NFC). W 800 byś się zamknął.
Jeśli nie przeszkadza Ci mediatek to popatrz na sprzęty OPPO czy Realme, np Realme 6s wydaje się
@k__d: no wlasnie nie byłoby problemu ale mam inny procek i jż zonk niestety ;(
źródło: comment_1597139589wxMaOmwi8SW7m1JRLgKu7a.jpg
PobierzM21 niedużo większy a bateria dużo większa. Wszystko zależy czego oczekujesz - zdjęcia, bateria, wielkość, cena.
Jak masz czas to zamów sobie note 9S z chin lub z magazynu EU.
z chęcią bym oddał do naprawy wiec trochę się zawiodłem na tym serwisie
Mamie na gwiazdkę kupowałem redmi 8t, za 800zl,ale teraz myślę, że wersja z 3gb ram to za mało i trzeba było dorzucić 100zl, do mocniejszej wersji.
Jeśli rozglądasz się za używkami, to może coś z serii Mi by pasowało. Ja mam mi mix 2s już od dwóch lat i tylko baterię wymieniłem,
ostatnio byl na pepperze na promce za 740 z hiszpanii
jest duzy, ale w tej cenie chyba nie ma nic lepszego