Wpis z mikrobloga

@zgodny: to zależy o kogo chodzi, czemu wy nie potraficie pytać dokładnie o kwestie które was interesują.... z kim miałeś kontakt gdzie? w domu w pracy? w drodze do pracy? jeżeli w pracy to o kogo dokładnie chodzi...
@szczur_wodny: a idź w #!$%@? bo takim ogólnik to sobie możesz w dupe wsadzić. linknij jakis paragraf albo artykuł że to jest zabronione bo ja owego nie znalazłem a przy obecnych zawirowaniach z przepisami i covidem podejrzewam że sanepid by pochwalił takie działanie a nie piętnował
@nairoht: sam poszukaj, chyba że to przekracza twoje umiejętności, mylisz że wszystko dostaniesz na tacy xD type ograrnij się, to że chciałbyś żeby takich jak ty trzymali za morde to twoja sprawa ale nie narzucaj tego innym xD
@GienekZFabrykiOkienek: do tej pory nikt tego nie sprawdzał. Pół biedy, gdyby chodziło o kontakty wewnątrz firmy, bo taką listę mogę wygenerować od ręki. W przypadku kontaktu z ludźmi z zewnątrz mamy utartą formułkę na takie ewentualności: "uczestnik spotkania ze strony firmy X nie wyraził zgody na podawanie danych osobowych i służbowych".