Wpis z mikrobloga

Paweł 24 Warszawa

Zgłoszenie 327c303e6d61910d z dnia 2020-08-10 03:30:56

Imię: Paweł
Miejscowość: Warszawa

Kim jestem?
Pracuję i studiuję. Raczej umysł ścisły. Lubię rozmawiać na skomplikowane tematy i poprawiać humor ludziom w moim otoczeniu. Za kilka lat chciałbym mieć własną firmę. Jak pewnie znaczna większość osób piszących tutaj wolę domówkę od imprezy w klubie. Staram się podchodzić do wszystkiego racjonalnie, ale lubię adrenalinę. Często przesadnie coś analizuję i martwię się rzeczami którymi nie powinienem.

Wygląd
1,77m; 85kg, za dużo ale chudnę i niedługo będzie w normie; niebieskie oczy.

Zainteresowania
Sztampowo, ale motoryzacja. Najbardziej komfortowo czuję się za kierownicą. Poza tym interesuje mnie wszystko z tematyki „okołosamochodowej”. Nie umiem jeździć motocyklami, ale chcę to zmienić.

Żeby nie było tak monotematycznie, to lubię czytać, staram się dowiedzieć co się dzieje ze światową ekonomią i jaki jest sens życia.

Czego oczekuję?
Chciałbym być wyjątkowo dobrym chłopakiem/mężczyzną mężem i oczekuję w tym względzie wzajemności. Chciałbym znaleźć troskliwą, inteligentną i wyrozumiałą dziewczynę.

Jak wyobrażam sobie idealny dzień z drugą połówką?
Zależy co będzie lubiła moja druga połówka :)
Możemy wyjść ze znajomymi, możemy wyjechać w dowolną stronę i cieszyć się drogą, albo nie wychodzić z łóżka i cieszyć się sobą. Właściwie, to do idealnego dnia wystarczyłoby mi, żebyśmy mieli go dla siebie i spędzili razem, okoliczności nie mają dużego znaczenia.

Stosunek do ślubów, dzieci, używek
Jeśli będziemy pewni siebie nawzajem, to chciałbym stworzyć rodzinę.

Staram się unikać używek. Piję alkohol średnio raz w miesiącu, w małych dawkach i to wszystko.

Kliknij tutaj jeśli zainteresowało cię to zgłoszenie
Kliknij tutaj jeśli chcesz umieścić własne zgłoszenie

#mirekszukazony #zwiazki #podrywajzwykopem #rozowepaski #niebieskiepaski #mirekszukazonywarszawa #mirekszukamirabelki
  • 1