Wpis z mikrobloga

via Rowerowy Równik Skrypt
  • 26
553 217 + 129 + 41 = 553 387

Rekonesans kilku dróg obok Gliwic. Warto było tam podjechać, żeby nie utknąć w błocie kolejnego dnia.

A kolejnego dnia, wycieczka na Górę Świętej Anny, żeby zobaczyć Tour de Pologne. Jechałem razem z dziewczyną, dla której była to pierwsza taka długa trasa. Jakieś 15 km przed końcem miała kryzys, ale dała radę :)

#rowerowyrownik

Wpis dodany za pomocą tego skryptu
krabat - 553 217 + 129 + 41 = 553 387

Rekonesans kilku dróg obok Gliwic. Warto był...

źródło: comment_1597051009iSuoDlx4msk6fVLsZHym2A.jpg

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@krabat: Jeszcze wołam @stanton7. Focus daje radę :) Wsadziłem opony 28C, podkładki do regulacji zasięgu klamek, żeby pasowały do krótszej dłoni. Testowaliśmy różne mostki, ale finalnie został ten Twój, krótki i wysoki. Siodło założyłem od Tribana, tamte nie pasowało dziewczynie. Jeszcze czaimy się na wąską kierownicę na olx.
  • Odpowiedz
@krabat Bardzo się cieszę. Zastanawiałem się, jak się spisuje. Niech służy jak najlepiej. :)

Ja właśnie w trasie przez Polskę. Dzień trzeci. Ale bez kondycji. Z Krościenka na razie pod Sulejów. Kierunek north. :)
  • Odpowiedz
@krabat Wymyśliłem nad morze. Ale to się zobaczy. Po pogoda, bo kontuzje, bo coś tam może wyskoczyć. Ale mam urlop czyli jadę gdziekolwiek zechcę. :)
  • Odpowiedz