Aktywne Wpisy
Atypical +100
Zdecydowałem się kupić 125cm3. Mimo że mnie wszyscy namawiają na prawo jazdy A i kupno maszyny 500 w górę. A ja po prostu chce sobie spokojnie pojeździć pozwiedzać i pooglądać widoki, a nie #!$%@?ć 250 i wyprzedzać wszystko co się da.
Pojeżdżę, pouczę się, nabiore wprawy i za rok jak mi się spodoba i będzie mi potrzeba wymiany na dużą pojemność, zrobię sobie to A a ten motocykl zostanie na korki w
Pojeżdżę, pouczę się, nabiore wprawy i za rok jak mi się spodoba i będzie mi potrzeba wymiany na dużą pojemność, zrobię sobie to A a ten motocykl zostanie na korki w
Byłem przekonany, że moja dziewczyna mnie zdradza i przez to dopuściłem się zdrady profilaktycznej ale okazało się, że ona mnie nie zdradzała tylko przez kilka dni szykowała mi niespodziankę na urodziny i m.in. załatwiła nam tygodniowy wypad na wakacje. Mam na to dowody, że żadnej zdrady nie było i teraz mam wyrzuty sumienia.
Powinienem się przyznać? To prawdopodobnie będzie oznaczać koniec naszego związku ale z drugiej strony ja ją zdradziłem tylko dlatego
Powinienem się przyznać? To prawdopodobnie będzie oznaczać koniec naszego związku ale z drugiej strony ja ją zdradziłem tylko dlatego
Co zrobić?
- Przyznaj się 39.9% (423)
- Nie przyznawaj się 60.1% (636)
Po ostatnich wydarzeniach na wykopie maski opadły. Spora część "tolerancyjnych" jest tolerancyjna tylko wtedy jak siedzisz cicho.
Tolerancyjni oczywiście muszą pokazać, że gejów szanują, więc wrzucają zdjęcia wybitnych osób homo-/bi- seksualnych
i walą konia do tego jak bardzo je szanują. Oczywiście równocześnie popierając działania policji i losowe łapanki ludzi wracających z batonem ze sklepu. Ale jak będziesz wybitnym piosenkarzem/aktorem/naukowcem to cię konserwa uszanuje. Uff, cóż za pocieszenie!
Jeszcze to czepianie się ludzi chodzących na protesty. Policja zawinęła ~50 osób, większość totalnie bez powodu, a wykopki się dziwią, że ktoś protestuje.
Nie dalej jak miesiąc po wyborach główna wykopuje pisowskie szczujnie, a wykopane znaleziska wskazują, że jesteśmy chyba na stronie szkalowanielgbt.pl
Szkoda strzępić ryja. Stronka pełna piwnicznych ekspertów od wszystkiego.
A tutaj, moi drodzy, artykuł, który doskonale punktuje mentalność wykopków.
https://krytykapolityczna.pl/kraj/straznicy-dobrych-obyczajow-markiewka/
wrzuć fotkę geja i wal konia do tego jak go szanujesz
wal se konia do jutubera kolegi geja jak nie szanuje lewactwa
potem cały dzień wal konia do tego jak lewactwo należy tępić i jak lgbt sobie sami szkodzą i są #!$%@?
Komentarz usunięty przez autora
@Nox_: za co ten dwumiesięczny areszt? za jakie przestępstwa lub podejrzenie popełnienia przestępstwa?
@botaz: No patrz, a jednak się poruszała
Za to przeszkadza Ci że ktoś, słysząc regularnie pod oknami że chce gwałcić dzieci, zerwał plandekę i poszturchał kierowcę.
I ty komuś innemu mówisz że promuje przestępczość.
Dlaczego nie mogli protestować w sprawie tego samochodu oraz jego usunięcia z ulic?
@Nox_: jesteś pewny? widziałeś film? chciałbyś być tak potraktowany?