Aktywne Wpisy
Andrzej_Buzdygan +215
Dlaczego tak dużo osób w Polsce burzy się na ideę miast 15-sto minutowych? Przecież taka Warszawa to konglomerat właśnie takich mikro-miast. Taki Ursus na którym spędziłem połowę swojego życia: w promieniu 15 minut pieszo mam park, szkoły z każdego stopnia kształcenia, dworzec kolejowy, multum sklepów, przedszkola, dworzec kolejowy itp. 15 minut samochodem lub zbiorkomem i jestem w centrum handlowym, markecie budowlanym, meblarskim, kinie, centrum, na lotnisku. Co jest złego w tym, żeby
dekogangster +306
Kiedy wyglądasz jak cygan ale okazuje się, że jesteś polakiem
#p0lka #niebieskiepaski #rozowepaski #logikarozowychpaskow #blackpill #przegryw #zwiazki #hiszpania #wakacje #seks
#p0lka #niebieskiepaski #rozowepaski #logikarozowychpaskow #blackpill #przegryw #zwiazki #hiszpania #wakacje #seks
Ciekawe, ilu Wykopków zgodziło by się z takim stwierdzeniem? Skala przemocy była bardzo podobna i w obu przypadkach słyszałem dokładnie takie same wymówki od apologetów przemocy. Że to wcale nie było pobicie tylko szarpanie, że działano w wyższej sprawie, że to ofiara prowokowała.
#lgbt #neuropa #konserwy
Czy zgadzasz się z powyższym stwierdzeniem?
Czyli żadną?
A na Michale Sz to już w ogóle publiczna egzekucja - szubienica albo strzał w potylicę.
Niestety nie żyjemy w cywilizowanym kraju, więc to się nie zdarzy ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@elf_pszeniczny: Szczerze mówiąc nie interesowałem się dalszymi losami sebów z Białegostoku. Ale jeśli aparat sprawiedliwości państwa polskiego uznał że nie zasługują na żadną karę, to i tutaj nie powinno być kary za pobicie kierowcy. ¯\_(ツ)_/¯
@Soojin21: A o którym zajściu mówisz, bo chyba nie o tym?
W sensie napadła na kogoś na ulicy i płacz że w odpowiedzi dostała w zęby?
Sprawa nie jest taka prosta. Wśród pobitych osób z marszu równości w Białymstoku była np. osoba z połamanym obojczykiem. Gdyby coś takiego stało się temu kierowcy to każdy by o tym wiedział.
Generalnie ja uważam, że polska lewica powinna się odciąć od tego całego "Kolektywu Stop bzdurom", bo po prostu szkodzą sprawie, o którą walczą. Agresorów, którzy dali się sprowokować się nie broni, bo to z góry przegrana sprawa.