Aktywne Wpisy
thorgoth +530
Obejrzałem Łowców Skór, znakomity dokument od MAX (dawne HBO). Opowiada o procederze handlu informacjami o zgonach pacjentów przez załogi karetek pogotowia w Łodzi oraz o przypadkach gdy załoga karetki pomagała pacjentowi odejść z tego świata.
- wstrząsające jest to, że w zasadzie mało kto został za ten proceder ukarany, raptem dwóch sanitariuszy, poza tym kilka śmiesznie niskich wyroków za nieudzielenie pomocy i tyle
- nawet te dwa wyroki (dożywocie i 25 lat) są efektem
- wstrząsające jest to, że w zasadzie mało kto został za ten proceder ukarany, raptem dwóch sanitariuszy, poza tym kilka śmiesznie niskich wyroków za nieudzielenie pomocy i tyle
- nawet te dwa wyroki (dożywocie i 25 lat) są efektem
Miraski trzymajcie kciuki. 35 lat w bloku i dość :)
Czas pić kawę na własnym tarasie.
Czas pić kawę na własnym tarasie.
#pracbaza #heheszki #lewica #bekazlewactwa
Oczywiście oburzenie w c--j, ale 9 na 10 dziewczyn miało co najmniej jednego ONS, a najczęściej to koło 10.
Tylko mało która dziewczyna powie ci ot tak "a wiesz co, jak mi siadła psycha po rozstaniu to dla podbicia ego poszłam sobie do klubu i tam dawałam d--y obcym kolesiom".
@Pepe_Boomer: w co drugim? K---a, ja to w praktycznie każdym widzę, wykopki uważają, że to pracodawca ma się do nich dostosowywać, a nie odwrót. XD
@Logan00: Co r-------o tez m.in dofinansowania na dzialalnosc :/
Tygodniowy bal (tzn szkolenie w dużym mieście), wróciła, popracowała chyba z miesiąc i cyk "depresja". Parę miechów balu na koszt pracodawcy. Nie omieszkała wrzucać na FB fotki, jak się bawi, ale do sądu nie szło podać, no bo wiadomo - psychiatra zalecił ( ͡° ͜ʖ ͡°) Także to była ostatnia panna jakiej pracę załatwiłem.