Aktywne Wpisy
soshiu +4
Bylem wczoraj na drugiej randce z dziewczyną poznaną przez #tinder Była bardzo przyjemna. Zalezy mi na niej, co myślicie o tej wiadomości co napisałem? Zbyt nachalnie i za szybko czy okej? #zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #blackpill
WielkiNos +156
Przecież to jest tragiczne! Zamiast promować, że dziecko fajnie samodzielnie myśli głupia baba pokreśliła wszystko żeby tylko było na jej i żeby dziecko zgnoić. I to już od najmłodszych lat.
Kto tych wariatów zatrudnia? ( ಠ_ಠ)
#szkola #matematyka #bekaznauczycieli
Kto tych wariatów zatrudnia? ( ಠ_ಠ)
#szkola #matematyka #bekaznauczycieli
Miałem nadzieję, że kurs tańca pomoże wyjść mi z tej całkowitej samotności, ale nie mam wystarczającego talentu, a coraz bardziej widzę, że talentu nie da się zastąpić pracą, choćby dlatego, że żadna dziewczyna nie chce ze mną tańczyć (nawet za pieniądze) więc nie mam jak ćwiczyć.
#przegryw
Posiadanie kobiety jako wyznacznik życia. Nie masz innych problemów?
Wiem o tym już problemie od dawna, jak na razie staram się tylko złapać koronawirusa.
@vucko: oczywiście. Kobieta jest to jedyne co można w życiu osiągnąć. Nie istnieje inny sukces niż znalezienie kobiety. Nie istnieje inne źródło satysfakcji niż kobieta.
Ludzie dzieją się tylko na dwie kategorie: ci którzy są w związkach, więc osiągnęli wszystko i są godni najwyższego szacunku za swe osiągnięcia,
oraz samotni, którzy nie osiągnęli nic i godni są wyłącznie pogardy.
Taką głoszę filozofię.
@Scaf: nie mam ani jednego kolegi, wszyscy są w szczęśliwych związkach i do mnie przestali się odzywać.
@Scaf: nie wyobrażam sobie tego.
Skoro nie jestem w stanie umówić się z nikim na tańcach, na które chodzę 5 razy w tygodniu, to jakim cudem mógłbym się umówić nad jeziorem, gdzie nie ma zadnej okazji do rozmowy
Na tinderze mam sporo par, nieraz same pierwsze do mnie piszą, ale po paru zdaniach przestają się odzywać
Moje problemy nie zaczęły się wczoraj, ale kilkanaście lat temu.
One nieraz są z początku zaciekawione bo wydaje im się, ktoś z doktoratem, kto pracował w instytucjach międzynarodowych może być interesujący, ale po paru zdaniach widzą, że maja do czynienia z kompletnym wrakiem psychicznym, który stracił wszelką nadzieję.
Łatwo pisać "pracuj nad sobą", ale od kilkunastu lat nie mam
Z tego co zauważyłem, to dziewczyny zaciekawi wyłącznie jeśli w czymś jest się bardzo dobrym - jest się mistrzem.
Niestety, żeby być w czymś mistrzem konieczny jest talent, sama praca nie wystarczy, już wiele razy się na tym naciąłem, że wpakowałem w coś mnóstwo czasu, energii i pieniędzy tylko po to, żeby dowiedzieć się, że bez talentu niczego nie osiągnę.
Tak
@Scaf: wyglądam w miarę atrakcyjnie, nieraz jestem za to chwalony.
Absolutnie niczego to nie zmienia.