Ja tam wolę wierzyć naukowcom największych organizacji medycznych oraz badaniom przeprowadzonych na tysiącach ludzi a nie mirkowi z wykopu który nawiasem mówiąc bardzo chętnie proponuje ludziom dołączenie do jego zamówienia grupowego w którym on dysponuje całą kasą ( ͡°͜ʖ͡°)
@Towarzysz_Pawulon też wolę wierzyć badaniom. Pytam jedynie to, że jeśli coś jest niedopuszczone do użytku to od razu oznacza, że jest źle bądź rzeczywiście niebezpieczne. Patrz przykład głupiego Kinder surprise w USA. Oczywiście przykład dobrany celowo w sposób prześmiewczy.
Powtarzam: nie namawiam. Jedynie podsylam informację. Co do zamówienia grupowego to typa trochę rozumiem. No i nie trzeba brać udziału w grupowych zamówieniach. Jak poprosisz da namiary gdzie co i jak.
Oficjalnie nie jest, tzn. nie jest FDA-approved. Ale nikt się tym nie sugeruje :) Tak czy owak, złoty standard to finasteryd, w 99% przypadków powinien wystarczyć.
#lysienie #zakola #wlosy #niebieskiepaski
Z resztą moja rzecz była to podesłać, Twoja rzecz co z tym zrobisz.
Gdyby to faktycznie było takie fajne i bezpieczne to zostałoby to wypuszczone do orwartej sprzedaży
Nie namawiam do tego ale Mirek co to testuje wypowiada się pozytywnie.
Ja tam wolę wierzyć naukowcom największych organizacji medycznych oraz badaniom przeprowadzonych na tysiącach ludzi a nie mirkowi z wykopu który nawiasem mówiąc bardzo chętnie proponuje ludziom dołączenie do jego zamówienia grupowego w którym on dysponuje całą kasą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Patrz przykład głupiego Kinder surprise w USA.
Oczywiście przykład dobrany celowo w sposób prześmiewczy.
Powtarzam: nie namawiam. Jedynie podsylam informację. Co do zamówienia grupowego to typa trochę rozumiem. No i nie trzeba brać udziału w grupowych zamówieniach. Jak poprosisz da namiary gdzie co i jak.
Co