Wpis z mikrobloga

Dobry mirki, mam kilka pytanek odnośnie #bitfinex
Mam tam 3 letnie konto i chciałbym sobie wrócić do amatorskiego inwestowania (do 100zł).
1. Jest jakiś minimalny limit transakcji albo wypłaty na giełdzie ?
2. Gdzie mogę kupić ltc albo inne baśniowe stwory bez weryfikacji, bo nie chce mi się tam robić KYC

#kryptowaluty #bitcoin #litecoin #ethereum
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@GlupiPajonk: A nie potrafisz znaleźć odpowiedzi u nich na stronie? Tu nikt nie korzysta z Finexa, to Janusze. Boją się go jak ognia. Im do życia wystarczy bimbaj żeby wejść za pln w btc i później na jakimś shicie się wyzerować na binance :D

Sam sobie wyszukaj czego potrzebujesz. Mają mocną weryfikację, dużo uciążliwych zabezpieczeń, ale giełda najlepsza. No i obsługują LN :D

Jedynie radzę ci zanim cokolwiek tam zrobisz,
  • Odpowiedz
  • 0
@cyberpunkbtc co do tych zabezpieczeń to racja, ale Bóg im za to dzięki, bo kiedyś rusek wbił mi na konto po jakimś wycieku. Przede wszystkim chciałem się dowiedzieć gdzie kupić jakąś krypto bez weryfikacji, żeby wpłacić tak kasę, bo nie chce rozsyłać swojego dowodu do jakiś podejrzanych giełd
  • Odpowiedz
@megaloxantha: Ale syf. Mam konto na finexie od 4 lat, zweryfikowane, nawet miałem unikatowy link afiliacyjny z polecenia, bo otwartą afiliację mają od niedawna. Używałem tego normalnie, ostatnio niecały rok temu. Nigdy nie miałem aktywowanych tych list ani adresów, ani IP. Tylko F2A.

Niedawno jak się zalogowałem, to żeby masa jakichś powiadomień, ponowna weryfikację jeżeli chce korzystać z fiata, mimo że od dawna miałem pełna zrobioną. Chciałem wypłacić BTC to
  • Odpowiedz
@cyberpunkbtc: nie wiem mi tak nie zrobili.
A z tą weryfikacją to ode mnie też chcieli drugi raz w tym roku więcej szczegółów, ale po tej aferze z bankiem w skierniewicach, prania pieniędzy z handlu kokainą to bałbym się przyjmować od nich przelew w dolarach więc nie ma sensu

Ogólnie bfx widać wyraźnie że traci na znaczeniu, raczej nigdy nie upadnie ale będzie niszową giełdą jak bitstamp.
@GlupiPajonk:
  • Odpowiedz
@megaloxantha: No właśnie w tym roku chcieli ponownej weryfikacji tak samo. Kiedy chciałem wypłacić BTC jak zawsze to mogłem dodać tylko adres z whitelisty a nie miałem żadnego. Po prostu aktywowali mi je sami, ja tego nigdy nie włączałem, więc dla mnie wygladało to jak by to było w standardzie. Jakakolwiek zmiana, czy dodanie dresów czy wyłączenie tego to 5 dni... A w-------m się, bo mnie przyblokowali tym z wypłatą.
  • Odpowiedz
  • 0
@megaloxantha j--------e, dobra już wiem, brakuje mi 0.00005btc do dolnego limitu exchange (a na ltc-btc jest jeszcze wyższy). Chciałem się tylko pobawić i już 30 zł w plecy xD

Dzięki wam za pomoc
  • Odpowiedz