Aktywne Wpisy

fundacjawosp +148
⌚ Już tylko godziny dzielą nas od rozpoczęcia 33. Finału WOŚP! Od samego rana na błoniach PGE Narodowego będzie wiele atrakcji 😊
❤️ Do studia możecie wejść od godziny 08:00, a już o 08:30 zaczniemy w nim dla Was grać! Oj będzie się działo!
🥁 O 14:00 ruszymy z koncertami na dużej scenie!
Chcecie wiedzieć kto zagra? Tu znajdziecie wszystkie szczegóły ➡
❤️ Do studia możecie wejść od godziny 08:00, a już o 08:30 zaczniemy w nim dla Was grać! Oj będzie się działo!
🥁 O 14:00 ruszymy z koncertami na dużej scenie!
Chcecie wiedzieć kto zagra? Tu znajdziecie wszystkie szczegóły ➡
źródło: 33F_Lucyna_Lewandowska-0081_15_04_small_1600x1066
Pobierz
blinkarA +58
A co powiecie na 5zł na WOŚP za każdy #p---s w prywatnej wiadomości do mnie? Obowiązkowo karteczka z nickiem i datą.
Oby tylko nie doprowadziło mnie to do bankructwa ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#wgw #penisynawosp #wosp
Oby tylko nie doprowadziło mnie to do bankructwa ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#wgw #penisynawosp #wosp

Mam tam 3 letnie konto i chciałbym sobie wrócić do amatorskiego inwestowania (do 100zł).
1. Jest jakiś minimalny limit transakcji albo wypłaty na giełdzie ?
2. Gdzie mogę kupić ltc albo inne baśniowe stwory bez weryfikacji, bo nie chce mi się tam robić KYC
#kryptowaluty #bitcoin #litecoin #ethereum
Sam sobie wyszukaj czego potrzebujesz. Mają mocną weryfikację, dużo uciążliwych zabezpieczeń, ale giełda najlepsza. No i obsługują LN :D
Jedynie radzę ci zanim cokolwiek tam zrobisz,
Shit na inną giełdę wysłać (bez weryfikacji np. binance.com) i kupić BTC.
Minimalny order to 0.0006BTC na bitcoinie ($7), dla eth 0.02 ($7.6), oni to chyba ręcznie ustawiają
@cyberpunkbtc:
whitelisty są opcjonalne można to całkiem wyłączyć
Niedawno jak się zalogowałem, to żeby masa jakichś powiadomień, ponowna weryfikację jeżeli chce korzystać z fiata, mimo że od dawna miałem pełna zrobioną. Chciałem wypłacić BTC to
źródło: comment_1596902011ygk736CEkyyuAiAjQawQ8Y.jpg
Pobierzźródło: comment_1596902028CrXy3IP4EMkSWYjrdHWLXq.jpg
Pobierz@megaloxantha: @emjot86: @cyberpunkbtc:
źródło: comment_15969022537LOvxVADFzvMuQrdjZcOzC.jpg
PobierzA z tą weryfikacją to ode mnie też chcieli drugi raz w tym roku więcej szczegółów, ale po tej aferze z bankiem w skierniewicach, prania pieniędzy z handlu kokainą to bałbym się przyjmować od nich przelew w dolarach więc nie ma sensu
Ogólnie bfx widać wyraźnie że traci na znaczeniu, raczej nigdy nie upadnie ale będzie niszową giełdą jak bitstamp.
@GlupiPajonk:
@cyberpunkbtc wymienić btc na ltc (funkcja market)
jak nie to nie mam pojęcia
Dzięki wam za pomoc
Komentarz usunięty przez autora