Aktywne Wpisy

tl;dr
Koleżanka z #pracbaza na początku maja zaprosiła mnie na #wesele jako osobę towarzyszącą. Na początku się nie zgodziłem, bo nie przepadam za weselami. Poniżej jeszcze kilka razy mnie prosiła i w końcu się zgodziłem, bo to taka szara myszka jest i pewnie rodzice i jakieś ciotki nie daliby jej spokoju jakby przyszła sama xD.
Zgodziłem, się ale pod dwoma warunkami. Nie będę tańczyć ani uczestniczyć w żadnych "zabawach" weselnych. Wczoraj odbyło się to wesele. Siedzimy na sali, podali jedzenie. Godzinę później zaczęła grać muzyką i po kilkudziesięciu minutach prawie wszyscy poszli tańczyć. Zostaliśmy przy stole tylko ja z tą koleżanka i dziadkowie/starsze osoby.
Koleżanka z #pracbaza na początku maja zaprosiła mnie na #wesele jako osobę towarzyszącą. Na początku się nie zgodziłem, bo nie przepadam za weselami. Poniżej jeszcze kilka razy mnie prosiła i w końcu się zgodziłem, bo to taka szara myszka jest i pewnie rodzice i jakieś ciotki nie daliby jej spokoju jakby przyszła sama xD.
Zgodziłem, się ale pod dwoma warunkami. Nie będę tańczyć ani uczestniczyć w żadnych "zabawach" weselnych. Wczoraj odbyło się to wesele. Siedzimy na sali, podali jedzenie. Godzinę później zaczęła grać muzyką i po kilkudziesięciu minutach prawie wszyscy poszli tańczyć. Zostaliśmy przy stole tylko ja z tą koleżanka i dziadkowie/starsze osoby.

źródło: temp_file932786526371204455
Pobierz

#bekazpisu #koronawirus #kiciochpyta
źródło: comment_1596865672Skrlo57Z6TeZocc3BA1BJZ.jpg
PobierzW czerwonych na pewno. W żółtych chyba też.
Z innej beczki, to sposób wprowadzenia woła o pomstę do nieba, pół narodu na wakacjach, z tego część z nich bez dostępu do mediów (namiot/zadupie) a Ci taki numer odjebują.
Równo tydzień temu, prawie o tej porze (bo chyba dziewiąta była) zrobiłem sobie przerwę w trasie nad morze i zatrzymałem się na kajzerki w macku. Na luzie mogę powiedzieć że grubo mniej niż połowa ludzi miała maski na mordzie, a ludzi było od Z-------A I JESZCZE TROCHĘ. Więc o czym my w ogóle rozmawiamy.
O upale +30 nawet nie wspomnę, to już się faktycznie udusić można.
źródło: comment_159686709221LdiEiCAQKrB3ptgCGy6r.jpg
PobierzNo tobie nie przeszkadza. Mi też nie, wystałem te swoje pół godziny (dla kajzerek z maka?? Luzik XD.) co nie zmienia faktu że byłem w mniejszości. I jak wspomniałeś, kto ci kurna maskę na plaży założy, skoro w żarcodajni (zatłoczonej bardziej niż pociąg Bolesławiec - Legnica w wszystkich świętych w 2000 roku) nawet nie noszą.
@RandomowyMetal: też słyszałem w radio, ale to chyba jeszcze nie od dziś
@RandomowyMetal: Skoro naród wybrał to nie tak ma ¯\_(ツ)_/¯
@Mojs: Chyba nie ma mowy o maskach. Może ręką można zakryć usta i nos? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@RandomowyMetal: chyba, być może, prawdopodobnie. Zajebiście sporządzony dokument, którego nie da się w jasny i prosty sposób zinterpretować