Mirkowy_Annon
3
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
OscarGoldman
1
dzapanisko
@Mirkowy_Annon: Fajna trumna ( ͡° ͜ʖ ͡°)
0
Mirkowy_Annon
@dzapanisko ( ͡º ͜ʖ͡º)
0
KsenQ
Ale bym pojeździł nocą na lpg ( ͡° ͜ʖ ͡°)
0
Mirkowy_Annon
@noipanpawelekkur pół dnia w nim siedziałem (╥﹏╥)
0
Mateuszek7
Mateuszek7
@Mirkowy_Annon: znaczek cipki, lepiej lawete juz rezerwuj ( ͡° ͜ʖ ͡°)
0
Mirkowy_Annon
@KsenQ na LPG najlepiej ( ͡º ͜ʖ͡º)
0
Mirkowy_Annon
@Mateuszek7 porusza się o własnych kołach (✌ ゚ ∀ ゚)☞
0
OscarGoldman
@dzapanisko: @Mirkowy_Annon: miałem i polecam Megankę II - fajna jazda a przy silniku 1.5DCI, poniżej 5 litrów na setkę. Zero odpałów, zero rdzy. Oczywiste że to nie Porsche, ale chodzi o ekonimikę i to że wszystko da się w sumie naprawić bez wiekszych kosztów. Zawieszenie proste, części tanie, jedynie co to pompowtryski mogą być drogawe, ale to rzadko siada, chyba że ma przejechane z 600k km.
0
obszarnik
0
Mateuszek7
Mateuszek7
@Mirkowy_Annon: spoko ( ͡° ͜ʖ ͡°) ile zrobione km dzisiejszego wieczora?
@OscarGoldman: moze i masz racje ale to wciaz obrzydliwe reno, wole jezdzic 20 letnim passatem
0
dzapanisko
@OscarGoldman: Dla mnie odpada, zawsze ten model (hatchback) kojarzył się z trumną. Design nie w moim guście. Jak już miałbym brać francuza, to coś z PSA, jakoś Renault mi nie podchodzi.
0
KsenQ
@Mirkowy_Annon bamboleo zepsute mondeo, a mogłem mieć megane w coupe ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡º ͜ʖ͡º)( ͡° ͜ʖ ͡°)
0
Mirkowy_Annon
@Mateuszek7 coś niewiele ponad tysiąc, a jeszcze stówka przede mną ( ͡º ͜ʖ͡º)
0
dzapanisko
@OscarGoldman: Też ( ͡° ͜ʖ ͡°)
0
Mirkowy_Annon
@OscarGoldman ekonomia mmmmm, ja mam 1.6 z LPG - 100km poniżej 20zl ( ͡º ͜ʖ͡º)
0
Mirkowy_Annon
@dzapanisko całe życie tylko Renowki miałem, nie cierpię vagów, twarde obrzydlistwo, a ja tutaj jadę jak na kanapie ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
0
dzapanisko
@Mirkowy_Annon: Ja miałem różne - Ford, BMW, Honda, Toyota, Opel, a obecnie VW i sobie chwalę. Lubię właśnie tą prostotę VAGa. W francuzach nie mogę patrzeć na te przekombinowane deski rozdzielcze. Z drugiej strony nie pogardziłbym czymś bardziej kanapowym. Dla mnie ideał to byłoby niemieckie wnętrze (nudne) + zawieszenie francuza i silniki benzynowy japoński. Ewentualnie diesel niemiecki/francuski ale wtedy z automatem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
0