Aktywne Wpisy
fsfdjf +73
to mój psiur
Dzisiaj znowu spotkałem się z koleżanką i ponownie nastąpiła kompromitacja cwela. Po prawie 3 godzinach całowania przytulania i ocierania się o siebie w samochodzie ta nagle zaatakowała mnie objęła mnie mocno i tak siura mi zdusiła nie wiem czy udem czy swoim kroczem jakoś i zaczęła się tak ocierać o siurasa że znowu nastąpił spust w majty i spodnie. Mam wrażenie, że to też przez ssanie ust podczas całowania (może to też
Prawaki kiedy policja zwija z ulicy protestujących LGBT: bardzo dobrze, brawo policja, w końcu porządeczek.
HA TFU!
#bekazprawakow #konfederacja #4konserwy #neuropa #polityka #lgbt
@Kozajsza: Mam nadzieję że dwójka tych gejów ostro dostanie pałami po plecach. (chociaż myślę że Winnicki jest bi)
Takie ulotki były rozdawane podczas strajku przedsiębiorców:
Komentarz usunięty przez moderatora
@saakaszi: obróncy konfederacji się znaleźli XD z Kozajszą na czele
@saakaszi: True. Ja się przekonałem już jakiś czas temu, że niektórzy nie zasługują na empatię. W sensie generalnie się zgadzam, że idea demokracji jest taka,
@saakaszi: Dobrze im tak. Niech zapomną o pomocy i wsparciu jakie dostawali w latach 2010-2015 jak uczestniczyli w demonstracjach
Niech się dławią
Kozjasza kiedy policja atakuje marsz niepodległości: hehehe dobrze im tak naziolkom
Ha tfu hipokryci
Marsze w erze po pisowskiej są przecież spokojnie bo narodowcy uważają rząd PiS za "swój".
Teraz psychopaci utrudniali działania policji, więc chyba też uzasadnione?
@Variv: xDDD bo nie ma prowokacji.
@abgaha: Nie.
Tylko i wyłącznie jako wyśmianie hipokryzji wykopków - jak przedsiębiorcy pajacowali, rzucali się na radiowozy i przepychali z policją to była ona gestapo i milicją. Jak policja aresztuje ludzi bez większego powodu (nie mówie o Margot, a o ludziach na ulicach, spokojnie protestujących czy idących pod komisariat) to hehe dobrze im
https://www.wykop.pl/link/5642041/raport-rpo-wsrod-zatrzymanych-byly-osoby-wracajace-z-zakupow/
Zatrzymano ludzi co szli ze sklepu do domu XD Policja atakuje ludzi randomowo a wykopowi "wolnościowcy" klaszczą uszami z radości bo ktoś #!$%@?ł "tęczowcom". Za pare miesięcy będą płakać jak policja zatrzyma ich bo będą w nieodpowiednim miejscu i nieodpowiednim czasie. To jest poziom debilizmu i hipokryzji, który może osiągnąć tylko wykopowa prawica nieskalana gramem inteligencji i nie potrafiąca dostrzegać najprostszych sygnałów.
Z TVP