Aktywne Wpisy
Wrrronika +7
Kiedyś byłam w stanie pisać z ludźmi przez 6-7 godzin dziennie.
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
wfyokyga +14
Giga dziura, nie wiem czy legit bo się mnie nie chce tego sprawdzać
A co do psychiatryka - tak jak ci pisałem, jeśli znowu pójdziesz zimować do zakładu na koszt podatnika, to dopilnuję by przedłużyli ci wyjazd z paru tygodni do paru lat. Jesteś niebezpieczny dla siebie i otoczenia, wszyscy to wiedzą. A tacy ludzie nie mogą swobodnie chodzić po świecie.
A jeszcze co do mojej matki, bo poruszyłeś tą kwestię - moja mama mnie kocha, mam z nią świetny kontakt. A twoja? Twoja pewnie cie nienawidzi i płacze, że w ogóle kogoś takiego urodziła. Agnes mówiła, że polewała ci łeb wrzątkiem xD masz zakaz zbliżania się do niej po aferze z młodszym bratem, więc xD
#rafatus #patostreamy
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
To ma sens. Nigdzie nie pójdzie zgłosić, bo musiałby przedstawić całą historię, wiec leci na różne audycje i wywiady, żeby tam się pożalić, jak to źli ludzie z internetu oczerniają jego wspaniała i nieskazitelną osobę. Bo wiecie, on jest -"internaszional" znany i uwielbiany na całym świecie.
Do kogo on ma
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Twoja ostatnia styczność z kobietą to strapon, więc się nie ośmieszaj.
Spoko, twoja sprawa będzie pierwsza, wysoki sąd powie że jesteś obrzydliwy i orzeknie zwycięstwo na moją stronę, bo to co pisałem na
Komentarz usunięty przez moderatora
@Rafatus69: tak, masz rację. Bo wiesz kto mi to powiedział? Rafał Rafatus Kowalczyk. Typie, 2 lata temu sam gadałeś, że masz zakaz zbliżania się i jeśli go złamiesz, odbiorą twojej matce dzieci.
Co do roboty - powiedziałbym, żebyś sam poszedł, ale ciebie nikt nie chce przyjąć. Nawet z ubera cie wywalili xD