Aktywne Wpisy
Fifth_Element +2043
Ale dziś #!$%@? w robo XD. Jeśli ten wpis osiągnie dzisiaj 2187 plusy (no powiedzmy do rana), to dorysuję kolejny poziom trójkąta sierpińskiego. Będę to robił codziennie aż do momentu, kiedy nie zbierze się odpowiednia liczba plusów lub wyrzucą mnie z roboty.
#glupiewykopowezabawy #informatyka #matematyka #trojkatsierpinskiego
#glupiewykopowezabawy #informatyka #matematyka #trojkatsierpinskiego
cpt_foley +140
#!$%@? nie mogę się otrząsnąć po tym filmiku z Poznania. Ogrom bólu i bezradności w krzyku tej dziewczyny jest porażający. Z nieba do piekła przez jedno pociągnięcie spustu, i to przez kogoś z którym była kilka lat temu. Oglądałem setki filmów pełnych krwi, linczów i egzekucji, ale czegoś tak emocjonalnie rozdzierającego nigdy. Aż musiałem sobie uspokajacz zaaplikować. #poznan #mordercy #przemyslenia
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
- #!$%@?Ć PIS
- #!$%@? PIS PO POLSKU NIE ROZUMIESZ
- DAJ MI TEN BON CO MASZ W RĘCE
- NO DAWAJ
- PROSZE PANSTWA TO JEST POLAK
- PATRZCIE JAKI GLUPI
- O! TO JEST TRADYCYJNA POLSKA RODZINA. KOJARZYCIE PANSTWO RODZINY NA ZACHODZIE? EDUKACJA, SOCJALIZACJA, WARTOSCI I ETYKA.
- A TU, PROSZĘ PAŃSTWA, BICIE ZONY, DENATURAT POD SKLEPEM I KOSCIOL W NIEDZIELĘ.
- I TO SIE PROSZE PANSTWA TRZYMA, STARCZY ZE MICHA PELNA I PROBOSZCZ POCHWALI. A W MIASTACH? A W MIASTACH PEDALSTWO.
A symetrysta #!$%@?
- chlip chlip nie obrażaj zwykłego polaka, ma tak ciężko
- #!$%@? neoliberalna polska
- tak by chciał być bogaty i chlać lepszą wódę
- ale zapomniał skończyć szkołę
- dajcie zenka martyniuka
- trzymaj się januszku
- będę do ciebie pisać
- potem kogoś opodatkuję żeby nauczono cię czytać
- kocham cię ehhhh
#pasta #polityka
Nie ma kogoś takiego jak symetrysta, jest centrysta, ale to się nie zgadza z tym co piszesz.
No chyba nie xD
mniej więcej tyle sensu ma Twój post XD
Oczywiście że jest.
Pojęcie symetryzmu jest fałszowane przez wasze teksty, bo zmuszacie ludzi do akceptowania
Część symetrystów w zasadzie jest już pisowcami jak z lewej strony Woś, Okraski, a z prawej konserwy od pispełojednozło, a koniec końców głosują na Dudę.
Twój post o czapce i szaliku dalej nie odnosi się do mojego komentarza, nieważne co napiszesz po nim.
@zielonestopylucyfera: polecam naukę czytania od jakiegoś niższego poziomu jak takie wnioski wysnuwasz z tego, ze napisałem, że część symetrystów tak robi. ułatwi ci to życie w wielu aspektach
To wręcz fascynujące i nietypowe zjawisko.
Te posty mógłbyś pisać równie dobrze na początku, na końcu, w środku dyskusji, jak i robić oddzielne posty i nic kompletnie by się nie zmieniło, bo po prostu bełkoczesz jakieś swoje żale dx
Pokaż na laleczce gdzie cię ugryzł zły antysymetrysta po prostu, bo nie wierzę, że ten potok słów