Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 134
Neuropek wchodzi do podkarpacia
- #!$%@?Ć PIS
- #!$%@? PIS PO POLSKU NIE ROZUMIESZ
- DAJ MI TEN BON CO MASZ W RĘCE
- NO DAWAJ
- PROSZE PANSTWA TO JEST POLAK
- PATRZCIE JAKI GLUPI
- O! TO JEST TRADYCYJNA POLSKA RODZINA. KOJARZYCIE PANSTWO RODZINY NA ZACHODZIE? EDUKACJA, SOCJALIZACJA, WARTOSCI I ETYKA.
- A TU, PROSZĘ PAŃSTWA, BICIE ZONY, DENATURAT POD SKLEPEM I KOSCIOL W NIEDZIELĘ.
- I TO SIE PROSZE PANSTWA TRZYMA, STARCZY ZE MICHA PELNA I PROBOSZCZ POCHWALI. A W MIASTACH? A W MIASTACH PEDALSTWO.

A symetrysta #!$%@?
- chlip chlip nie obrażaj zwykłego polaka, ma tak ciężko
- #!$%@? neoliberalna polska
- tak by chciał być bogaty i chlać lepszą wódę
- ale zapomniał skończyć szkołę
- dajcie zenka martyniuka
- trzymaj się januszku
- będę do ciebie pisać
- potem kogoś opodatkuję żeby nauczono cię czytać
- kocham cię ehhhh

#pasta #polityka
  • 23
@neib1: Otóż nie. Niezależnie od definicji symetrystą nazywacie człowieka, który i w lewej i w prawej stronie widzi tak zalety, jak i wady. Czyli definicja kogoś o poglądach centrowych. Największe partie partie pasożytują na ludziach bezkrytycznie podchodzących do swojej opcji politycznej, więc w biurach PR rodzą się akcje obrzucania gównem ludzi podchodzących na trzeźwo i z dystansem do polityki.

Pojęcie symetryzmu jest fałszowane przez wasze teksty, bo zmuszacie ludzi do akceptowania
@neib1: Nie wymyśliłem, tylko widzę w jaki sposób masowo jest stosowane określenie "symetrysta". A jest stosowane tak jak to napisałem wyżej.

Twój post o czapce i szaliku dalej nie odnosi się do mojego komentarza, nieważne co napiszesz po nim.
Za bardzo jesteś przesiąknięty jadem jak nie widzisz różnicy między pisowcem, a symetrystą. XD

@zielonestopylucyfera: polecam naukę czytania od jakiegoś niższego poziomu jak takie wnioski wysnuwasz z tego, ze napisałem, że część symetrystów tak robi. ułatwi ci to życie w wielu aspektach
@zielonestopylucyfera: Dlatego wcześniej pisałem jak ważna jest skala zjawisk i wskazałem na tych, którzy wychodzili z innych pozycji, a symetryzm ich zaniósł w bycie pisowcami, aczkolwiek nie są typowymi pisowcami. Nie powiesz przecież, że środowisko Nowego Obywatela to typowi wyborcy PiS-u. Są bardzo nietypowi, bo wychodzą z pozycji skrajnie lewicowych i pseudointelektualnych, a nie zwyczajowo konserwatywnych, kościółkowych i małomiasteczkowych.
To wręcz fascynujące i nietypowe zjawisko.
@neib1: Ale fikołki robisz, żeby wytłumaczyć swoje zachowanie. Teraz każdy, kto krytykuje jednocześnie PO i PiS będzie jakimś symetrystą w waszym światku. No tak, bo albo jesteś za jednymi, albo za drugimi. Nie możesz gardzić obiema partiami.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Kleki_Petra: to nie kwestia bycia symetrystą tylko myślącym czlowiekiem, który widzi więcej niż tylko swoje osiedle deweloperskie. Ludzie żyją inaczej i mają inne problemy. A to że ich nie widzisz ani nie doskwierają ci nie znaczy że ich nie ma. Opozycja nic nie zaoferowała ludziom spoza największych miast a PiS to wykorzystał ich krótkowzroczność w sposób cyniczny i perfidny.
@Czimchik: Ty w ogóle nie odnosisz się do niczego, tylko tam #!$%@? jakieś swoje głupoty w zasadzie niezależnie od tematu xD
Te posty mógłbyś pisać równie dobrze na początku, na końcu, w środku dyskusji, jak i robić oddzielne posty i nic kompletnie by się nie zmieniło, bo po prostu bełkoczesz jakieś swoje żale dx
Pokaż na laleczce gdzie cię ugryzł zły antysymetrysta po prostu, bo nie wierzę, że ten potok słów