Wpis z mikrobloga

piszesz o moim n----------u, wyzywasz mnie w moim watku od pajacow, cieciow

Nie popłacz się p------u :D Nic innego tutaj nie robisz poza sraniem ogniem, ale jak ktoś ciebie zwyzywa to płaczesz xD

W miedzyczasie piszesz o swojej knadze i lizaniu jaj. Serio?

@defkor: Poczytaj sobie o środkach stylistycznych panie inteligentny inaczej, to może przestaniesz dosłownie odbierać każdego zdania xDD Wiesz, w szkole podstawowej o tym uczyli jak coś.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@anallizator ciagle wyzywa - ograniczony mocno i nietolerancyjny lewak XD
Jesli takich srodkow stylistycznych musisz uzywac zeby sie wypowiedziec to edukacja w twoim przypadku zawiodla.
  • Odpowiedz
@defkor: Co ma do tego tolerancja cumplu? Uzasadnisz bo jestem niesamowicie ciekaw ptocesu myślowego który doprowadził cie do takiej riposty? Acha również z ciekawości pokaż mi jeden mój wpis o tolerancji pysiu. Masz jakieś podstawy czy tak tylko rzucasz wytresowanymi hasełkami? XDDD
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@PolacoEsMasGrandeRobaco ty masz problem ze zrozumieniem czegokolwiek i ja mam ci cos uzasadniac? Jak juz zaakceptujesz fakt, ze w Polsce zyja biali ludzie to wtedy mozesz probowac sie do mnie zglosic XD w innym wypadku badz dalej robakiem i nie przeszkadzaj ludziom.
  • Odpowiedz
@defkor: Uuuu i się zesrałeś. Jak mi zarzucasz że coś mówiłem to wypadało by uzasadnić zwłaszcza że ponoć robie to często więc nie powinieneś mieć z tym żadnego problemu ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Co do rasy to każdy średnio rozwinięty licealista wie że ludy berberykskie biologocznie zaliczają się do tej samej rasy co słowianie, natomiast kulturowo słowianie jak i berberowie nie podpadają pod cywilizacje białego człowieka.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@anallizator: a ten dalej coś p------i o obrażaniu, podczas gdy sam nic innego nie robi. Myślałem, że polepszy ci się przez noc, jak się wyśpisz, ale widzę, że to ciężka choroba. Wymagasz tolerancji dla swojego faszyzmu? Dobrze się czujesz? Naczytał się kretyn korwinizmów, łyknął prawackiej retoryki brainleta, tylko zapomniał, że ma IQ na poziomie gówna i błaźni się musząc wyzywać czyiś rodzoców, jak zostanie wepchnięty na ścianę :D

Zglaszam to
  • Odpowiedz