Aktywne Wpisy
Puszczanin +637
19-letnia amerykańska julka Mackenzie Shirilla idzie do więzienia na dożywocie za celowe spowodowanie wypadku, w którym zginął jej chłopak i kolega. Najwcześniej będzie mogła wnioskować o warunkowe zwolnienie w 2038 roku.
I to jest sąd. W p0lskim kukoldstanie julka dostałaby jakieś śmieszne zawiasy albo odszkodowanie. Polecam załączone wideo.
P.S. Porównajcie sobie transparentność i jawność do Polski to sobie może zdacie w końcu sprawę, że zyjecie w Trzecim Świecie.
#przegryw
I to jest sąd. W p0lskim kukoldstanie julka dostałaby jakieś śmieszne zawiasy albo odszkodowanie. Polecam załączone wideo.
P.S. Porównajcie sobie transparentność i jawność do Polski to sobie może zdacie w końcu sprawę, że zyjecie w Trzecim Świecie.
#przegryw
erni13 +151
Często słyszę, że Niemcy mają #!$%@?ą służbę zdrowia bo ktoś tam był i lekarz coś źle podał albo babsko w okienku było niemiłe. Ale opiszę wam moje problemy i jak się z nimi rozprawiono i sobie sami porównacie xD
Ból karku, problemy z równowaga oraz zawroty głowy od piątku. Gorączka była do niedzieli.
1. W poniedziałek wizyta u lekarza domowego. Uznał że albo grypa albo błędnik. Dzisiaj leżeć a jak jutro dalej
Ból karku, problemy z równowaga oraz zawroty głowy od piątku. Gorączka była do niedzieli.
1. W poniedziałek wizyta u lekarza domowego. Uznał że albo grypa albo błędnik. Dzisiaj leżeć a jak jutro dalej
W koncu. Po prawie 30 latach przerwy wrocilem do malowania figurek. Pierwsza ukonczona.
Wiem, ze duuuzo do poprawy (podstawka nie ruszona specjalnie) i nauki przede mna. Ale jaram sie jak kiedys za gnojka :)
Zabawa jest przy tym niesamowita!
@lewymaro z citadela mam tylko 2 szejdy, reszta to Vallejo Model Color - kupilem taki zestaw na start.
Obiecuje, ze jak sie naucze jak robic takie rzeczy jak te ktore wymieniles, to bede je dodawac :)
@thelightful: Czas w osnowie nie płynie jednakowo i w tym samym kierunku. Mógł wrócić do malowania zanim jeszcze zaczął. ʕ•ᴥ•ʔ
taki zestaw na start będzie ok? https://www.playergames.pl/necrons/19303-warhammer-40000-necrons-paint-set-5011921144624.html