#anonimowemirkowyznania Mirki, popełniłam duży błąd w swoim życiu. Zgodziłam się na ryzykowny s--s, bez zabezpieczenia i teraz w głowie siedzi mi, że mogę być zarażona HIV. Mój partner twierdzi, że jest zdrowy, badał się w lutym, też nie doszedł we mnie, nie miałam kontaktu z jego spermą ani z krwią.
Wyczytałam, że minimalna ilość krwi potrzebna do zakażenia to 0,1ml czyli duża kropla, która byłaby widoczna na jego penisie. Czy bez kontaktu z krwią, spermą, po krótkim stosunku można być zarażonym?
I uprzedzając - to było nierozsądne i nie w moim stylu, jednorazowy wyskok na kolacje z facetem, który mnie zauroczył :((
@AnonimoweMirkoWyznania: Czego spodziewać się po kimś, kto swoje rozterki seksualne próbuje rozwiać na wykopie. ¯\_(ツ)_/¯. Idź się zbadać na obecność Human Immunodeficiency Virus, (co w dobie covid może nie być tak łatwe) i tyle. Nie sraj takimi wpisami na ogólnodostępnym forum dla życiowych niedojd. Prawie na pewno nie uzyskasz tutaj pomocy.
Mirki, popełniłam duży błąd w swoim życiu. Zgodziłam się na ryzykowny s--s, bez zabezpieczenia i teraz w głowie siedzi mi, że mogę być zarażona HIV. Mój partner twierdzi, że jest zdrowy, badał się w lutym, też nie doszedł we mnie, nie miałam kontaktu z jego spermą ani z krwią.
Wyczytałam, że minimalna ilość krwi potrzebna do zakażenia to 0,1ml czyli duża kropla, która byłaby widoczna na jego penisie. Czy bez kontaktu z krwią, spermą, po krótkim stosunku można być zarażonym?
I uprzedzając - to było nierozsądne i nie w moim stylu, jednorazowy wyskok na kolacje z facetem, który mnie zauroczył :((
#hiv #s--s #rozowypasek i #niebieskipasek
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5f2ac26965ae7239fe3d4510
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Wesprzyj projekt
[====================....................] 51% (120zł/235zł)
Uzbieraliśmy już na 2 lat działania AMW!
Idź się zbadać na obecność Human Immunodeficiency Virus, (co w dobie covid może nie być tak łatwe) i tyle. Nie sraj takimi wpisami na ogólnodostępnym forum dla życiowych niedojd. Prawie na pewno nie uzyskasz tutaj pomocy.
Straszne czasy, nawet szare myszki popuszczają szpary przy pierwszej lepszej okazji po pierwszym spotkaniu. Jak to jest być puszczalską, opowiedz.