Aktywne Wpisy
Nacho_Libre +10
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
anita-guzik +4
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
#oswiadczenie #samobojstwo #4konserwy #neuropa #mojaopinia
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@L3stko: czyli skasuj swój wpis
Komentarz usunięty przez moderatora
Dorosły chłop a mentalność gimbusa.
@ZaplutyKarzelReakcji: bo tak właśnie należy robić. S---------o nie może być atrakcyjne ale chyba tego nie rozumiesz.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Zanim zabierzesz się za krytykowanie #lgbt to poznaj ten ruch. Często ci ludzie byli jedyną szansą na odnalezienie się w świecie dla młodych osób nieheteronormatywnych. Pierwszymi osobami, jakie dały im wsparcie psychiczne. To nie tylko najbardziej krzykliwi działacze, ale też zwykłe osoby, które pomagają innym pokonać problemy, z jakimi same walczyły.
Na koniec zapytam, kim Ty jesteś żeby oceniać ludzi i ich decyzje? Pomoc żadnego specjalisty nie sprawi, że osoba lgbt przestanie być marginalizowana i prześladowana. Nie zazdroszczę psychiatrom zadania ratowania ludzi, których życia 1/4 polaków nie zamierza nawet tolerować. Którzy od małego słyszą że są "zboczeni" i powinni się ukrywać. Czasami taki komunikat płynie od wszystkich ważnych ludzi. Od prezydenta tej kupy kamieni, zwanej dla niepoznaki krajem, zaczynając, na własnej matce takiego pechowca kończąc. Oczywiście nie wspominam tu o innych problemach w życiu takiej
@L3stko: Jak czytam to i myślę o tym 14-latku, który powiesił się na sznurówkach, bo go w szkole nazywano pedałem to aż mi wykręca wszystko w brzuchu. Wiem, że masz poglądy konserwatywne, ale ten brak minimalnej empatii jest dla mnie niezrozumiały.
@DaeronTargaryen: nie wiem gdzie doszukałaś się braku empatii ale spoko.