Ktoś się orientuje czy #patologiazmiasta ma teraz jakiś okres godowy? Patusy drą ostatnio ryja całą noc, a liczyłem, że chociaż w #niedzielawieczur będzie trochę spokoju, bo przynajmniej część pracuje gdzieś na czarno na budowie, a tu dupa, bo było jeszcze gorzej niż zwykle ( ͡°ʖ̯͡°) #lublin
@Antybristler: oczywiście, Wieniawa, Saski. Jakiś trochu wysyp młodzieży gimbazjalnej o wątpliwej mądrości i słabej kulturze osobistej. Np sytuacja z saskiego wczoraj, siedziało to to na muszli, obok spacerują dziadkowie, rodzice z dziećmi. Karyny mlodaciane coś tam #!$%@?, sebixy też, przychodzi do nich koleś sporo straszy przyniósł im piwko a jeden z dzieciaczków suchoklates do niego - eee, masz w #!$%@? cweellluu !! Także tak... Jakiś syf się odradza którego dawno nie
Chciałbym oficjalnie NAPLUĆ z tego miejsca na każdego któremu nie chcę się dziś iść na #wybory nie zależnie od tego na kogo by zagłosował. Oczywiście podwójnie chciałbym OPLUĆ tych którym się dziś nie chcę iść ale będą pisać o polityce na mirko regularnie.
Zaplusuj jeśli nie pobrałeś karty do referendum. Głosowałem chwilę po 7 rano i podobnie jak ja udziału w referendum odmówiła co druga osoba :) #polska #wybory #wydarzenia #chwalesie
@Rain_: W rzeczy samej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
@Inz_Karwowski: to dużo tłumaczy, bo to wydarzenie na miarę zaćmienia słońca xd
Jakiś trochu wysyp młodzieży gimbazjalnej o wątpliwej mądrości i słabej kulturze osobistej.
Np sytuacja z saskiego wczoraj, siedziało to to na muszli, obok spacerują dziadkowie, rodzice z dziećmi. Karyny mlodaciane coś tam #!$%@?, sebixy też, przychodzi do nich koleś sporo straszy przyniósł im piwko a jeden z dzieciaczków suchoklates do niego - eee, masz w #!$%@? cweellluu !!
Także tak...
Jakiś syf się odradza którego dawno nie