Cześć, nie znam się na temacie więc chce się was doradzić jaki kupić pierwszy perfum. Chce żeby był świeży długo trzymał i zbierał pochwały od kobitek. Mogę dać do 100 zł myślę że wystarczy ewentualnie dopłacę trochę jeśli będzie warto. Słucham waszych propozycji #perfumy
@mekekeke: HI GUYS I HAVE SOMETHING SPECIAL FOR YOU! YOU WON'T BELIEVE, BUT EVERY GIRL LOVE'S IT, YOU JUST HAVE TO BUY WYCIONG Z FIUTA AND YOUR KNAGA WILL GROW 20CM!!
18+
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@mekekeke: Poprosze propozycje taniej perfumy, dobrej, dlugo trzymajacej, taniej, ze swietna projekcja i ogonem nawet jak jade autem, komplementogennej no i taniej.
@spoxman: kiedyś kolega wspominał że się nim psiknal i niby pachnie jak milion dolarów. A wiadomo że zapach kasy najbardziej działa na laski heh No ale to ponad mój budżet @Jampetrarka: no właśnie tego szukam mireczku @alvaro1989: kurde no nie wiem czy chce pachnieć jak ser pleśniowy. Jak się na dole nie umyje przez parę dni to mam to samo a żadna mnie nie liże
@Quimeen: nie no ja chcę perfum tak jak napisałem. Toaletowa do toaletki. Kto się psika w dzisiejszych czasach woda toaletowa @sorhu: no mówię że pierwsze
Nie pozdrawiam bezmózgów którzy osobie z ukraińskimi blachami wybazgrali samochód i przebili opony na jednym z podkrakowskich Taurusow, można nie lubić Ukraińców ale trzeba na prawdę mieć gówno zamiast mózgu by robić takie rzeczy losowej osobie której się nawet nie zna
#perfumy
A nie, to będą pochwały od Panów.
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
No ale to ponad mój budżet
@Jampetrarka: no właśnie tego szukam mireczku
@alvaro1989: kurde no nie wiem czy chce pachnieć jak ser pleśniowy. Jak się na dole nie umyje przez parę dni to mam to samo a żadna mnie nie liże
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Pierwsze perfumy.
@sorhu: no mówię że pierwsze
Jeśli już, to jeden, a nie jedny.